E-books & whitepapers

PERSPECTIVES GUIDE:

Hoe opleiders kunnen profiteren van de kansen die de skills-obsessie biedt

We vinden vragen leuker dan antwoorden, of beter gezegd: de zoektocht naar antwoorden is vaak waardevoller dan de antwoorden. Daarom hebben we een aantal hele slimme mensen een hoop vragen gesteld over de skills-obsessie.

Zij gaven ons geweldige antwoorden over de oorzaken (ja, de pandemie is er één van), de grootste uitdagingen en goede methoden voor opleiders.
Een bonus: je krijgt vijf nuttige tips die je direct kunt toepassen.

Succesvolle opleiders

Zetten de deelnemers op één

De opleidingsmarkt verandert snel. De concurrentie stijgt in rap tempo: ‘all-you-can-learn’ platforms, LinkedIn Learning, zelfs YouTube, en ook AI-gegenereerde training. Voor jou als trainer of opleider levert dat een aantal mooie kansen op, maar ook bedreigingen. Met dit e-book zorg je ervoor dat je succesvol blijft!

Download dit e-book en word een koploper door de inzichten van
10 marktleiders en experts teruggebracht tot 3 kernprincipes

Betere prestaties op de werkvloer en tevreden klanten

door de deelnemer op #1 te zetten

Met individuele mbo-programma’s maakt NCVB Bedrijfsopleidingen deelnemers en hun werkgevers nog succesvoller. In deze uitgebreide case study lees je hoe een persoonlijk leerpad hieraan bijdraagt en hoe de opleider te werk gaat.

Ontdek hoe NCVB Bedrijfsopleidingen win-win blended talentontwikkelingsprogramma’s creëert voor grote retailklanten door hun deelnemers op de eerste plaats te zetten.

Hoe maak je leertrajecten die er fan-tas-tisch uitzien?

In deze handleiding ‘Design for Learning‘ van ontwerpbureau Everybody Can Design leer je alle fijne kneepjes over design om leertrajecten te creëren met impact.

Nu is het perfecte moment om meer impact en te maken met jouw online training/cursus met de beste ontwerptips van visual designers.

Word een learning journey creatieveling met Design Thinking

Met dit whitepaper en printables leer je hoe je je creativiteit kunt aanwakkeren bij het maken van je learning journeys.

Door middel van Design Thinking ga je samen met jouw deelnemers aan de slag gaat en ontdek je creatieve manieren om jouw cursus te verbeteren. In dit whitepaper vertellen we je hoe je dat doet én daarna kun je direct zelf aan de slag met de doe-het-zelf-oefeningen in de printable.

2021 Essentials Guide voor Opleiders

Op zoek naar een glazen bol om de best mogelijke strategische keuzes te maken voor jouw opleidingsorganisatie? Die zetten we op onze to-do-lijst, maar hier is al iets dat dichtbij komt! Bekijk de inzichten en adviezen voor aankomend jaar van een vijftigtal CEO’s, directeuren, eigenaren en senior managers van de grootste opleiders uit de Benelux samengevoegd.

Grip op je veiligheidstraining

In dit boek staat veiligheid voorop. Voor op de kaft, maar eindelijk ook eens voorop als thema van een e-book. De negen belangrijkste uitdagingen bij veiligheidstraining en bijbehorende oplossingen. No-nonsense, to-the-point en ruim gebruik van echte voorbeelden uit de praktijk. Krijg grip op de toekomst van jouw trainingen.

Wat weet jij over de wereld van leren?

Er zijn zoveel vaktermen, hypewoorden en nieuwe concepten binnen de wereld van leren, dat het lastig kan zijn om dit allemaal bij te houden. Daarom creërden we de Incomplete Guide To The Learniverse. Niet om een alomvattend antwoord te geven, maar wel om je op weg te helpen in de begrippenjungle. Altijd handig, maar nooit af.

Compliance training ontwikkelen waar deelnemers wél blij van worden

Veel professionals ervaren compliance training als saai, niet relevant en zinloos. Aan de andere kant, in het dagelijks leven vinden we compliance enorm belangrijk. We willen graag dat personeel in de zorg werkt volgens de juiste medische richtlijnen en protocollen. Learning professionals zoals consultants, designers, opleiders, trainers en begeleiders krijgen daarbij vaak niet echt waardering voor al het werk dat ze stoppen in compliance training. De ‘compliance training paradox’ dus, daar gaat dit e-book over.

Hoe word je een blended learning chef?

Er zijn tegenwoordig heel veel manieren om inspirerende leerpaden te creëren. Het Inspiring Learning kookboek helpt jou leertrajecten te ontwerpen die jouw traditionele leerprogramma’s zullen overtreffen. ‘Mix & match’ de ingrediënten en creëer je eigen inspirerende leerrecept!

How to design blended learning?

Blended learning – Hoe zet je dat in en hoe ontwerp je het? De antwoorden op deze vragen staan in deze Engelstalige white paper.

De white paper is geschreven door Ger Driesen, Learning Innovation Leader bij aNewSpring. Ger legt de belangrijkste functies uit, de reden om blended learning te gebruiken en tips voor het ontwerpen van blended learning.

10 tips on how to sell e-learning

We werkten samen met @Marguerite Inscoe om een (Engelstalige) white paper te maken om te helpen bij het positioneren en verkopen van online training. Marguerite is een inbound marketing and sales consultant bij Madison Marketing Group. Ze helpt B2B-bedrijven, met name die in de trainings- en adviesbranche, met het ontwerpen van hun lead generation.

Download de white paper voor nieuwe ideeën en inzichten m.b.t. de verkoop- en marketingstrategie.

Op zoek naar meer inspiratie?

Ontvang het complete ‘extreme learning makeover’ pakket

Fris je trainingen op met dit inspiratie pakket vol blogs, podcasts, video’s en whitepapers en start jouw learning makeover.

Haal het maximale uit je opleidingsaanbod

Recente webinars (opnames) & podcasts