Partners om je te helpen groeien

Waarom zou je het alleen proberen als je hulp kunt krijgen? We hebben allerlei partners die gespecialiseerde hulp bieden. Van extra handjes tot sterk geïntegreerde software.

Een partner voor elke gelegenheid

Technische Partners

Voor sterke integraties kun je terecht bij onze technische partners. De verschillende soorten software die zij aanbieden kun je koppelen aan jouw leeromgeving in aNewSpring. Op deze pagina vind je een aantal uitblinkers op het gebied van content, administratie en hr-systemen die wij aanbevelen.

Service Partners

Zoek je een partij die werk uit handen neemt of juist iemand die met je meedenkt? Onze servicepartners kunnen je op allerlei manieren helpen bij het creëren én verbeteren van jouw blended of online trainingen. Denk hierbij ook aan het transformeren van klassikale naar virtuele opleidingen en lokale ondersteuning in het buitenland.

AcademySuite

AcademySuite maakt klantspecifieke e-learnings en online academies. Gericht op onboarding of het overdragen van vakkennis en vaardigheden. Eigentijds, afgestemd op de doelgroep en didactisch doordacht. AcademySuite heeft daarvoor alle kennis en ervaring in eigen huis: onderwijskundigen, tekstschrijvers, vormgevers, foto- en videografen en e-learning bouwers.

Meer informatie

Arlo

Arlo biedt beheersoftware die speciaal is ontworpen voor opleiders. Van CRM tot de website, cursusbeheer en meer - helemaal tot aan facturering. Arlo maakt ook verbinding met de bestaande systemen die je gebruikt of natuurlijk met die van aNewSpring.

Meer informatie

Chainwise

Chainwise ontwikkelt bedrijfssoftware om processen mee te optimaliseren, zo ook voor opleiders en aanbieders van trainingen. Met hun complete cursusplanner heb je alle administratie op één plek, van de acquisitie tot aan de facturatie.

Meer informatie

Coachview

Coachview omschrijft hun software als de ruggengraat van jouw opleidingsadministratie. Alle processen kunnen uitgevoerd en geautomatiseerd worden in hun systeem. Dit levert niet alleen een beter overzicht op, maar ook minder handmatig werk.

Meer informatie

DevelopUs

DevelopUS kan helpen met training augmentation, onboarding programma's, kennisoverdracht en / of het vermijden van 'death by powerpoint'.

Meer informatie

epowerHR

epowerHR ontwikkelt software die ondersteuning biedt bij HR-werkzaamheden. De verschillende tools zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en zorgen voor tijdsbesparing op het gebied van administratie, opleidingsbeheer en nog veel meer.

Meer informatie

Eudonet

Eudonet zorgt met hun CRM-software voor een centrale plek waarin je alle informatie rond jouw organisatie, personen en communicatie vastlegt. Het is veilig, AVG-proof en voorziet dankzij de optionele modules aan diverse behoeften.

Meer informatie

Flipped

Flipped ontwikkelt online en offline leervormen voor de zakelijke markt en voor maatschappelijk dienstverleners, overheid en opleiders. Ze verfijnen, verbeteren en toetsen de bestaande leermiddelen in je organisatie, zodat ze weer toekomstbestendig zijn.

Meer informatie

HBtraining

Wat heb je nodig hebt om een prestatieslag te realiseren zijn effectieve leeroplossingen. Doelgerichte en meetbare leertrajecten, afgestemd op jouw uitdagingen. Bij HBtraining denken we graag met je mee over een efficiënt leerpad, dat mensen én jouw organisatie naar de top van hun kunnen brengt!

Meer informatie

hihaho

hihaho maakt het gebruik van interactieve video’s toegankelijk voor iedereen, ongeacht het doel en de branche waar je in werkt. Met hun software kun je dit soort content namelijk gemakkelijk zelf produceren.

Meer informatie

Inmisceo

Inmisceo helpt opleidingsaanbieders succesvol te worden met hun blended trainingen door impactvolle learning journeys te creëren in aNewSpring die aangepast kunnen worden op ieder individu. Ze bouwen en helpen met het leveren van de content die je nodig hebt als opleider, aangevuld met data tools en hulp met jouw marketing- en prijsstrategieën.

Meer informatie

iPro

iPro biedt een exclusieve aanpak voor de implementatie van trainingsprojecten in de e-learningformule. Ze integreren innovatieve gamification-mechanismen in hun ontwerpoplossingen. Hiermee zijn ze in staat boeiende "niet-lineaire" e-trainingen te leveren.

Meer informatie

JR Plus

JR Plus is een compleet systeem voor studentenbeheer. In deze software worden basisbenodigdheden voor compliance gecombineerd met geavanceerde features. Zo heeft jouw organisatie alles wat het nodig heeft (en een beetje meer) in één systeem om succesvol te worden en te blijven.

Meer informatie

LogiTrainer

LogiTrainer wereldwijd zet het gebrek aan kennis om in een overvloed aan expertise in logistiek.

Meer informatie

New Leaf Technologies

NewLeaf Technologies creëert interessante, gedenkwaardige en pedagogisch afgestemde eLearning-ervaringen, waardoor jij tijd, geld en middelen bespaart door stimulerende en relevante cursusinhoud te creëren.

Meer informatie

Planaday

Planaday biedt cursus- en opleidingssoftware met verschillende functionaliteiten. De mogelijkheden reiken van het regelen van de inschrijvingen, tot aan de communicatie met cursisten (en heel veel tussenin).

Meer informatie

Promatis

Promatis helpt bij het uitschrijven van opleidingsprocessen- en procedures en zorgt zodoende voor een efficiënt beheer van opleidingsactiviteiten. Bovendien is Promatis certified service partner van aNewSpring waardoor je op één plaats niet alleen je processen maar ook je leermanagement kan onderbrengen.

Meer informatie

ReadSpeaker

Readspeaker is een echte pionier op het gebied van tekst-naar-spraakoplossingen. Met hun technologie geven ze letterlijk een stem aan organisaties. Eén - of eigenlijk meer dan 200 - die natuurlijk klinken en beschikbaar zijn in meer dan 35 verschillende talen.

Meer informatie

ReadyTech

Readytech biedt een volledige suite van mensgerichte software. Zij vertegenwoordigen aNewSpring op het Australische continent. De geweldige mensen van Readytech leveren dezelfde kwaliteitsservice als de eigen medewerkers van aNewSpring. Dit omvat implementatie, ondersteuning en betrokkenheid op lange termijn voor klantsucces.

Meer informatie

TeleTrain

Tele'Train is sterk in het omzetten van klassikale opleidingen naar online of blended. Ze kunnen je ontzorgen of juist bijdragen aan je zelfvoorzienendheid en kennen aNewSpring al ruim 10 jaar.

Meer informatie

TWI Company

TWI Company heeft een methode die medewerkers foutloos leert werken. Dit kan bijvoorbeeld bij het intrainen van nieuwe processen, het opschalen van teams of borgen van verbeteringen. TWI Company is groot geworden in de voedselindustrie, maar ook actief in de productiesector en de zorg.

Meer informatie

Word partner van aNewSpring

Ons partnernetwerk groeit doorlopend. Ga met ons in gesprek over hoe we samen impact kunnen maken.