ebook

Word een blended leren chef!

Er zijn tegenwoordig heel veel manieren om inspirerende leerpaden te creëren. Het blended leren kookboek helpt jou om leertrajecten te ontwerpen die jouw traditionele leerprogramma’s zullen overtreffen. Mix & match leerinterventies en creëer jouw eigen leerrecept!

Mensen écht helpen met leren

Technologie heeft het palet aan mogelijkheden voor trainers en opleiders enorm vergroot. Nieuwe technologie biedt kansen om mensen écht te helpen met leren. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de technologie zelf, maar ook om de inzet van de functionaliteit bij het leerproces. Daar gaat dit e-book over.

Wat krijg je?

  • Zes hoofdstukken (76 pagina’s) over alles wat je wilt weten over blended learning

  • Een uitleg van de meest gebruikte leerinterventies

  • Een uitleg van de meest gebruikte leertechnieken

  • En meer...

Ontvang je eigen exemplaar van het blended leren kookboek direct in je mailbox

Start met koken

Ontwerp blended leren-concepten

Tegenwoordig zijn er meer mogelijkheden om inspirerende leertrajecten te creëren dan ooit tevoren. Dit kookboek helpt je blended leren-concepten te ontwerpen die beter presteren dan je traditionele trainingsprogramma.

Het blended leren kookboek bevat de volgende zes hoofdstukken:

1. Waar heb je trek in?
In dit hoofdstuk leer je hoe je je leerdoelen in drie stappen kunt vaststellen, hoe je toetsingmethoden kan bepalen en hoe je onderzoek kan doen naar de belangrijkste eigenschappen van jouw deelnemers.

2. Selecteer de ingrediënten
In hoofdstuk twee ga je aan de slag om de eigenschappen van je leerinterventies duidelijk te maken, hoe je passende leervormen kan selecteren en worden er 14 specifieke voorbeelden toegelicht.

3. Bereid de gangen
In het derde deel ga je aan de slag hoe je de losse leerinterventies om kan zetten in een of meerdere modules die bij elkaar het leertraject vormen.

4. Op smaak brengen
Hoofdstuk vier staat in het teken van leertechnieken. We delen 3 versterkende leertechnieken die je kunt toepassen om jouw leertraject nóg beter te maken.

5. Proef en verbeter
Stel een pilotgroep samen en test je trainingsprogramma.

6. Serveer
Leerinterventies kan je op twee manieren serveren: gang voor gang of in de vorm van een lopend buffet. In dit hoofdstuk duiken we in voordelen van beiden.

Download nu

Creëer inspirerende leertrajecten

Download nu het e-book blended leren kookboek en geef vorm aan je eigen leertraject met behulp van verschillende leerinterventies. Mix en match ingrediënten en creëer jouw persoonlijke leerrecept!

"Blended learning presteert meestal beter dan klassikaal leren vanwege het gebruik van effectievere leermethoden."

Ger DriesenLearning Innovation Leader
test overlay