Het Learning Journey Platform voor opleiders

Honderden opleiders gebruiken aNewSpring om inspirerende learning journeys te bouwen. Help mensen leren en onthouden en vertrouw op een evidence-based werkwijze.

Improvement engine Award-winnend All-in-one platform
Bekijk in de video hoe het werkt

Maak van je training een boeiende leerreis

Bied je deelnemers gepersonaliseerde en blended leertrajecten aan waar ze blij van worden. Bespaar jezelf en je deelnemers tijd, geld en rompslomp.

Design blended learning

Een geweldige leerervaring moet ook de maximale ROI behalen, want je deelnemers investeren iets waardevols: hun tijd! Combineer diverse online leeractiviteiten, zoals quizvragen, events, enquêtes en video's, met klassikale training in een succesvolle blended learning journey.

Breng allerlei activiteiten samen in een blend

Adaptieve leerpaden

Design je learning journey op basis van wat jouw deelnemers aanspreekt. Het doel is om hen te laten zien wat ze moeten weten, niet meer en niet minder. Een duidelijk en gepersonaliseerd overzicht, geïntegreerde sociale tools en het stimuleren van kennisretentie middels herhalingen helpen daarbij!

Bouw adaptieve leerpaden voor deelnemers
Integraties

Haal meer uit je tools

Trainingen verkopen

Voor schaalbare opleidingsbedrijven

Zoek je één plek om je opleidingsaanbod op te bouwen, verkopen en opschalen? Gebruik hiervoor de bouwblokken die het aNewSpring-platform biedt.

Ontdek hoe
Groei en vooruitgang

Geef deelnemers controle over hun vooruitgang

Deelnemers willen vooruitgang en prestaties. Geef ze een duwtje in de juiste richting door learning journeys te bundelen en deze te linken aan de competenties die ze kunnen behalen!

Zie zelf hoe
Streef naar verbetering

Verbeter je training op iteratieve wijze

Zie hoe je deelnemers vooruitgaan en beveel vervolgstappen aan. Optimaliseer je werkwijze op basis van inzichten uit leerpatronen en feedback. Pas daarna je training aan voor de beste resultaten.

Begin met verbeteren

Bekijk de andere functionaliteiten

Bied je training aan

Bied trainingen aan op ieder moment, waar en hoe dan ook! Publiceer jouw cursus op iedere e-learning cursuscatalogus met een klik op de knop en laat het bereik van jouw training exponentieel groeien.

Go

Coachen van deelnemers

Coachen begint met proactieve interventie. Met beter inzicht in de deelnemersvoortgang, voeg je meer waarde toe en word je een nog betere coach!

Succes en voorspelbare resultaten voor opleiders

Een klant blij maken is al geweldig, maar het is nog veel leuker om hen succesvol te maken met hun leerplatform. Onze Customer Success Strategie, die gebaseerd is op ons Success Framework, helpt ons daarbij!

Zie het platform in actie

Krijg een tour van een van onze specialisten