Kom werken bij aNewSpring en word een leerpioneer

We zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen die, net als wij, een passie hebben om mensen te helpen met leren. Bekijk onze vacatures en laat van je horen!

Werken in leren

Onze missie: miljoenen professionals wereldwijd helpen met leren. Dat doen we met ons leerplatform en een unieke community van leerpioniers die even enthousiast over leren zijn als wij: #IHELPEOPLEARN.

Een vliegende start

Een heel team aan behulpzame, slimme, grappige en stoere collega’s zal voor je klaar staan om je te helpen opstarten. Samen met ons pre- en onboarding-programma en de 1:1’s met je teamleider doen we alles aan een warm-bad-start.

Transparant salaris

Weten waar je aan toe bent, ook als het om salaris gaat? Wij werken met het Baarda Model: het bedrag dat je maandelijks op je rekening krijgt is bepaald op basis van probleemoplossend gedrag en je mate van onafhankelijkheid.

Gezellige lunches

Geen rommelende buik voor jou, omdat je weer je bammetjes van thuis vergeten bent. Op kantoor wordt de lunch namelijk verzorgd, dus schuif lekker aan bij je collega's. We praten tijdens het eten over van alles, maar niet over werk!

Groen en centraal

Ons plantrijke kantoor in hartje Rotterdam is makkelijk te bereiken met diverse lijnen van openbaar vervoer. Of kom op de fiets, die in onze overdekte en afgesloten stalling kan. Eenmaal boven heb je een weergaloos uitzicht over de stad!

Mensen eerst

Werk en privé staan niet altijd netjes aan hun eigen kant van de lijn. Om een gezonde balans te stimuleren, vullen we onder meer het wettelijke ouderschapsverlof aan tot 100% en mag je zelf je thuiswerk-ritme bepalen.