ebook

Succesvolle opleiders zetten de deelnemer op één

De opleidingsmarkt verandert snel. De concurrentie stijgt in rap tempo: ‘all-you-can-learn’ platforms, LinkedIn Learning, zelfs YouTube, en ook AI-gegenereerde training. Voor jou als trainer of opleider levert dat een aantal mooie kansen op, maar ook bedreigingen. Met dit e-book zorg je ervoor dat je succesvol blijft!

Download dit e-book en word een koploper door de inzichten van 10 marktleiders en experts teruggebracht tot drie kernprincipes.

Ontdek het geheim om te winnen

Natuurlijk doe je wat je het liefste doet: trainingen ontwikkelen die het verschil maken en mensen écht helpt met leren. Het is tijd om je de geheimen te verklappen hoe je kunt winnen in opleidingsland met dit e-book: ‘Succes als opleider door de focus op de deelnemer’.

Wat kun je verwachten in de download?

  • Tien (prijswinnende) opleiders en leerexperts over hun visie en belang van deze focus

  • Drie kernprincipes voor het succesvol opleiden

  • Kom er echt achter wat je deelnemer nodig heeft

Laat je gegevens achter en ontvang het e-book in je mailbox

Extreme focus op de deelnemer

Het zit hem in een extreme focus op de deelnemer van je cursus of opleiding. Door deze focus zorg je altijd voor uitdaging, waardoor goede leerresultaten geboekt worden. Maar hoe pak je dat aan? Met dit e-book leer je hoe je zorgt voor tevreden klanten, tevreden cursisten en onderscheidend vermogen vergeleken met andere opleiders.

Welke drie randvoorwaarden worden er besproken?

1. Begrijp echt wat je deelnemer nodig heeft
In dit e-book gaan we dieper in op de theorie dat veel leerproblemen in de toekomst worden opgelost door AI. Wat dus overblijft, en waar het bestaansrecht van de opleider zit, zijn de moeilijk op te lossen problemen waarvoor een diepgaand begrip van de deelnemer noodzakelijk is.

2. Hulp bij de vertaling van de theorie naar verbeterde prestaties in de praktijk
Het is belangrijk de theorie tijdens de training is te vertalen naar de praktijk. Dit maakt je training véél relevanter omdat het bijdraagt aan je bedrijfsdoelstellingen. Dat komt door meer motivatie, betere prestaties en plezier bij je deelnemers.

3. Word partner in talentontwikkeling door training te linken aan bedrijfsdoelen
L&D besluitvormers zijn vandaag de dag op zoek naar een partner in talentontwikkeling en die helpt met het bedrijfsresultaat te beïnvloeden. Op deze manier ontstaat er een duurzame relatie die zorgt voor groei, want tevreden (en succesvolle) klanten vertellen het weer door aan anderen die ook op zoek zijn naar succes.

Download nu!

Download het e-book 'succesvolle opleiders zetten de deelnemer op één' en word een koploper door de inzichten van 10 marktleiders en experts teruggebracht tot 3 kernprincipes.

Ontvang het e-book hier

"Door de jaren heen heb ik mijn weg steeds meer gevonden in het centraal stellen van de deelnemer in mijn learning design activiteiten, én tijdens presentaties en trainingen. En voor mij heeft dit ervoor gezorgd dat mijn werk niet alleen interessanter is geworden, maar ook lonender."

Ger DriesenLearning Innovation Leader
test overlay