De motor om je training te blijven verbeteren

We bieden jou als opleider toegang tot intelligente technologie, prikkelende inzichten en een netwerk van leerpioniers, zodat je mensen beter kunt helpen met leren. Wij noemen het de Training Improvement Engine.

Technologie Inzichten Connecties

“aNewSpring is een fijne community met een topproduct. Het maken van leerreizen is gemakkelijk en het platform biedt veel functionaliteiten. De supportafdeling is behulpzaam en reageert snel. Wat ik fijn vind is dat aNewSpring ook samenwerksessies organiseert en veel webinars en blogs delen waarin je nieuwe dingen kan leren van andere klanten. Zo worden we samen sterker.”

Annemarie VethL&D Specialist, DOOR Training & Coaching
test overlay
Intelligente technologie

Het learning journey platform

Met ons learning journey platform voor opleiders heb je alles bij de hand om succesvol te worden en te blijven. Bouw en publiceer adaptieve en blended trainingen, en verbeter continu je producten.

Kom meer te weten over het platform
Training Improvement Hub

Fundamentele inzichten om te blijven verbeteren

Van frameworks als Jobs-to-be-Done tot fundamenteel onderzoek naar adaptief leren en praktisch advies om het toe te passen. Daag jezelf uit en blijf op de hoogte met onze artikelen, e-books en nog veel meer.

Duik in onze Training Improvement Hub
Unieke connecties

Samen groeien

Je deelnemers, klanten én interne stakeholders blij houden kan een flinke uitdaging zijn. Zou het niet geweldig zijn als je die uitdagingen kunt delen met mensen zoals jij, zodat je samen kunt groeien?

Ontmoet ze op één van onze events

Blijf op de hoogte

Abonneer je op aNewLetter voor regelmatige updates.