Een kleine sneak preview:

dit whitepaper bevat vier hoofdstukken

1. Creative Thinking:

Wist je dat je een aantal handige tips kan toepassen om je creativiteit de vrije loop te laten gaan? Wat je nodig hebt is de motivatie om er tijd in te steken, jouw expertise en onze tips in dit whitepaper.

2. Design Thinking:

Het leven is veel te kort voor problemen, toch? Design Thinking biedt een oplossingsgerichte benadering voor het oplossen van problemen, die context geven aan jouw creatieve denkwijze.

3. Ideation:

Hard werken is leuker wanneer je dit samen kunt doen. Organiseer (online)creatieve sessies met je deelnemers. Deze sessies produceren een creatieve ruimte waar verschillende expertises samenkomen. In dit hoofdstuk ga je aan de slag met het opzetten van deze sessies aan de hand van een aantrekkelijke methode.

4. Improve your learning journey:

Je hebt het gevonden: het creatieve brein ‘aan knopje’. Tijd om je ideeën in je learning journey te innoveren. In dit hoofdstuk geven wij je tips hoe je dit kunt aanpakken door te inventariseren, alle ideeën te ordenen, vervolgens te herschikken en je learning journey te versterken.

Ga direct aan de slag met de printables:

Heb je wel eens nagedacht over het slechtste mogelijke idee? Of een zaak van de negatieve kant bekeken? Wist je dat je door de omgekeerde manier van denken zorgt voor gemak, ontspanning, creativiteit en zelfvertrouwen?

In de printables ga je o.a. met deze omgekeerde manier aan de slag.

Inclusief de printables

Bekijk onze andere e-books en white papers:

Leertrajecten die er
fan-tas-tisch uitzien
In deze handleiding ‘Design for Learning‘ leer je alle fijne kneepjes over design om leertrajecten te creëren met impact.
2021 Essentials Guide
voor Opleiders

In dit gratis magazine vind je voorspellingen, strategisch advies en interviews met top opleiders als NCOI, Krauthammer en 112BHV.
Word je een blended learning chef
Het Inspiring Learning kookboek helpt jou leertrajecten te ontwerpen die jouw traditionele leerprogramma’s zullen overtreffen.
Wat weet jij over de wereld van leren?
Dit e-book doet een poging om grip te krijgen op wat er allemaal gebeurt rondom innovatie in leren, samen met jou.