Services die jou helpen verbeteren

Het is geweldig om klanten blij te maken, maar het nog veel leuker om klanten te helpen hun trainingen te verbeteren voor meer impact.

Training Improvement Customer Success Geweldige support
Support heroes of aNewSpring

Laat ons jou helpen om succesvol te worden

Ons supportteam zorgt ervoor dat al jouw vragen beantwoord worden. Snel en goed. Onze Customer Success Managers bieden verschillende services aan om te zorgen dat jouw aNewSpring-implementatie jou helpt je doelen te bereiken.

Het aNewSpring Success Framework

Een stap-voor-stap gids op weg naar succes

Succesvoller worden met aNewSpring gaat verder dan alleen het bouwen van een leertraject. Doordat we al honderden klanten hebben geholpen, weten we welke stappen we moeten nemen om ervoor te zorgen dat je het meeste uit jouw (blended) training haalt.

Bekijk het Success Framework

Bekijk onze services

Mini masterclasses

Om je te helpen zo veel mogelijk uit ons platform te halen, hebben we een aantal learning journeys gebundeld op één plek die je leren over features en functionaliteiten: de aNewSpring Academy.

Login en begin met leren!

Content creatie

We weten dat het bouwen van content veel werk kan zijn. aNewSpring werkt samen met een aantal partners die de content voor je kunnen bouwen, direct in aNewSpring. Bekijk onze lijst met partners of neem contact met ons op voor meer advies.

Onze partners

Didactisch ontwerp

We helpen je graag met al je didactische uitdagingen. Samen zorgen we ervoor dat jouw deelnemers impactvolle leertrajecten zullen ervaren. Op zoek naar begeleiding of een fijne sparringpartner?

Neem contact op

Bij aNewSpring staat Customer Success voorop. We hebben al duizenden klanten geholpen succesvol te worden met ons product. Geen zorgen, wij staan voor je klaar.

Stefan van den TolChief Customer Officer, aNewSpring
test overlay

Look & feel

Learning journeys moeten visueel aantrekkelijk zijn. Hoewel je zelf vast veel tools hebt om mooie learning journeys te ontwerpen, kunnen wij het ontwerp ook voor je maken. Laat ons je helpen bij het opzetten van je learning journey ontwerp in je eigen huisstijlkleuren en stijl.

Start met stijlen

Een app in jouw eigen huisstijl

Neem onze mobiele app een stap verder en publiceer deze als je eigen. Bied jouw deelnemers een volledig branded versie van onze app, klaar om te downloaden uit de Apple Store of Google Play.

Ik wil een eigen app
De Training Improvement Engineer Service

Krijg hulp bij het maken en verbeteren van je trainingen

De TIEngineer adviseert en helpt je:

✅ Om met vertrouwen learning journeys te bouwen

✅ Leerresultaten te verbeteren

Mail ons voor meer info

Hoe helpt de Training Improvement Engineer?

Doet

Neemt het werk van je over en doet het voor je.

Coacht

Werkt met je samen.

Adviseert

Adviseert en doet aanbevelingen

📍 Bouw professionele training van hoge kwaliteit door de vormgeving van het leerontwerp en de cursusinhoud te verbeteren.

📍 Ontvang aanbevelingen voor het ideale leerontwerp voor jouw branche en zakelijke use-case.

📍 Identificeer mogelijkheden, patronen en uitdagingen/problemen om het leerpotentieel te maximaliseren.

📍 Neem de kennis en verantwoordelijkheid over van de cursus en de content op aNewSpring.

Altijd klaar om je te helpen

Geweldige support

Klanten geweldige ondersteuning bieden, daar zijn we trots op. We zijn toegewijd om persoonlijke, snelle en realistische ondersteuning te bieden. Dag in dag uit. Meer weten over ons supportteam? Bekijk de supportpagina.

Leer ons supportteam kennen