Voor een ijzersterk ontwerp van jouw Learning Journey

Opdrachtgevers die je al voor gingen
BOA Trainer
G4S
Campus Nederland
DELA
Watersportcursussen.nl

Herken je dit?

  • Je hebt uit enthousiasme een training gemaakt, maar hij kan leuker en interactiever.

  • Je komt gewoon tijd tekort om een training te maken.

  • Je hebt hulp nodig om, op een gestructureerde manier, alles uit het platform te halen.

  • Je kunt een training opzetten, maar weet nog niet hoe je hem blended maakt.

Ja? Herkenbaar? Laat ons je helpen om ijzersterke Learning Journeys te maken!

"We vonden het geweldig om hulp te krijgen van een Training Improvement Engineer! Het heeft ons echt geholpen om snel vooruit te gaan, met een didactisch sterke training als resultaat."

Mandy MarkerinkDirecteur-bestuurder, Stichting Campus Nederland
test overlay

Wat je kunt verwachten

Creëren

Met oog voor het visueel ontwerp helpen we trainingen meer impact maken. Daarnaast ondersteunen we bij het praktisch inbouwen van alle inhoud.

Samenwerken

We coördineren je team op projectbasis en helpen naar het gewenste resultaat te werken. Om dat te bereiken, bundelen we onze didactische expertise voor een optimale leerervaring.

Adviseren

We nemen een duik in jouw gehele aanbod en bieden tips over hoe je deze kunt versterken. Daarbij delen we praktische voorbeelden en best practices die je kunt toepassen op jouw vraagstuk.

Zie de dienst als een booster

We inventariseren, gaan terug naar de kern, leggen het geheel langs een (blended) didactische lat en bouwen het samen opnieuw op.

Onze services

Quick scan

We nemen jouw gehele online Learning Journey door vanuit helicopterview en geven aan waar je grote en kleinere verbeterslagen kunt maken. Hierin nemen we het volgende mee: Look & Feel, didactisch ontwerp, inrichting templates, inrichting contentbibliotheek en het gebruik van beeldtaal.

Look & feel

Laat door ons het Visual Design ontwerpen voor jouw online Learning Journey. Dit alles doen we uiteraard in overleg en op basis van jouw huisstijl.

Storytelling

Ja, we zijn van alle markten thuis! Je kunt ons ook jouw audio's en video's laten bewerken of laten maken. Door jouw learning journey heen maken we sprekende audio's en video's waarmee de deelnemer aan de hand genomen wordt.

Revisie-training

We leggen een door jou aangedragen training langs onze didactische lat en geven je advies om deze nog sterker te maken.

Maattraject

Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Tijdens het (gratis) intakegesprek maken we samen concreet wat jouw gewenste eindresultaat zou mogen zijn. Op basis hiervan stellen we een offerte op.

Sta je open voor wat extra hulp?

Als je benieuwd bent naar wat we voor je kunnen betekenen, vul dan dit formulier in. We nemen snel contact met je op om jouw situatie te bespreken. Zo kunnen we samen ontdekken wat de mogelijkheden zijn!

  • Stap 1:

Neem contact op

  • Stap 2:

Ga samen met ons aan de tekentafel

  • Stap 3:

(Laat) alles inbouwen

  • Stap 4:

Deelnemers behalen optimaal resultaat

Contactformulier

Deze Training Improvement Engineers staan voor je klaar

text

Puck Onnekes

Sinds Puck bij aNewSpring werkt, heeft ze vele klanten verblijd met haar kritische blik op hun Learning Journeys. Ze haalt hier veel plezier uit en dat zal je direct merken als je met haar in gesprek gaat. De passie voor haar vak als opleidingsdeskundige stroopt nog net niet uit haar oren, maar het zou ons niet verbazen als die dag ooit komt. Ze zal zich altijd inzetten om samen tot het best mogelijke resultaat te komen.

text

Margot Sprenkels

In haar werk bij aNewSpring, haar eigen bedrijf en de rest van haar leven staat ontwikkeling centraal. Hierbij graaft ze steeds terug tot de kern en bouwt vanuit de basis alles opnieuw op. Voordat ze bij aNewSpring terechtkwam, was Margot werkzaam als docent en heeft daarbij zoveel mogelijk collega’s het online leren erin gedrild. Zo werkte ze zonder het te weten aan de roots van blended leren in het hbo-onderwijs.

Veelgestelde vragen

Meer weten?

We gaan graag met je in gesprek!