NCVB Bedrijfsopleidingen kan op basis van het platform van aNewSpring hoogwaardig, aantrekkelijk en modern onderwijs bieden waarbij talentontwikkeling van de deelnemer centraal staat.

Coen van Hoof – Directeur bij NCVB Bedrijfsopleidingen

Succesvol worden door de deelnemer op één te zetten

Bij NCVB Bedrijfsopleidingen krijgen deelnemers dus een plek op de eerste plaats, geen participatietrofee. Dit laten we zien in de case ‘Betere prestaties op de werkvloer en tevreden klanten door de deelnemer op één te zetten’ die je hier kunt downloaden. Ga je liever dieper in op de theorie die erachter zit? Bekijk dan ons ebook ‘Succesvolle opleiders zetten de deelnemer op één.

Steeds meer opleiders zien de voordelen van deze ‘deelnemer op één’-aanpak, maar hoe pas je het precies toe in de praktijk? We zijn samen met een aantal marktleiders en experts in de theorie gedoken, en hebben er drie kernprincipes uitgevist waar jij in de praktijk mee aan de slag kunt.

In het ebook ‘Succesvolle opleiders zetten de deelnemer op één’ vind je bovendien meer dan alleen richtlijnen om zelf te beginnen: lees over de werkwijze en kom interessante inzichten tegen van opleiders die je voor gingen.

We ondersteunen je graag met

de nieuwste inzichten

Leertrajecten die er
fan-tas-tisch uitzien
In deze handleiding ‘Design for Learning‘ leer je alle fijne kneepjes over design om leertrajecten te creëren met impact.
Word een learning journey creatieveling
Met dit whitepaper en printables leer je hoe je je creativiteit kunt aanwakkeren bij het maken van je learning journeys.
Word je een blended learning chef
Het Inspiring Learning kookboek helpt jou leertrajecten te ontwerpen die jouw traditionele leerprogramma’s zullen overtreffen.
Wat weet jij over de wereld van leren?
Dit e-book doet een poging om grip te krijgen op wat er allemaal gebeurt rondom innovatie in leren, samen met jou.