Online opleiden is sinds vorig jaar voorgoed veranderd

Deze gids is een voortvloeisel uit een bijzondere strategiesessie van eind 2020 met een vijftigtal CEO’s, directeuren, eigenaren en senior managers van de grootste opleiders uit de Benelux.

De centrale vraag was: ‘Hoe bereiden opleiders zich voor op 2021?’. Naast strategisch advies en waardevolle inzichten, bracht het een community samen die eigenlijk niet vaak samenkomt, maar wel ontzettend veel aan elkaar heeft.

Ontdek hoe blended leren er anno 2021 moet uitzien, de rol van om- en bijscholing, welke vragen moet je jezelf stellen als opleider, van welke praktijkvoorbeelden kun je iets leren? Dit en nog veel meer komt aan bod.

Deze gids is geen glazen bol, maar met zoveel opleidingswijsheid bij elkaar geef je jezelf als opleider de beste kans op succes.

Bekijk onze andere e-books en white papers:

Leertrajecten die er
fan-tas-tisch uitzien
In deze handleiding ‘Design for Learning‘ leer je alle fijne kneepjes over design om leertrajecten te creëren met impact.
Word een learning journey creatieveling
Met dit whitepaper en printables leer je hoe je je creativiteit kunt aanwakkeren bij het maken van je learning journeys.
Word je een blended learning chef
Het Inspiring Learning kookboek helpt jou leertrajecten te ontwerpen die jouw traditionele leerprogramma’s zullen overtreffen.
Wat weet jij over de wereld van leren?
Dit e-book doet een poging om grip te krijgen op wat er allemaal gebeurt rondom innovatie in leren, samen met jou.