Het oog van jouw deelnemer wil ook wat

Een opvallende, aantrekkelijke huisstijl bepaalt de eerste indruk die je achterlaat bij jouw deelnemers van je online training. Het roept associaties op en deze moeten natuurlijk positief zijn. Kleurgebruik speelt daar een grote rol in. Kies je voor groen, dan roept dat de associatie duurzaamheid op. Past zwart beter bij je? Dat staat voor autoriteit en elegantie. Maar dat is niet alles, er zijn veel meer #toptips waar je rekening mee kunt houden.

#TopTip:
“Gebruik post-its om het leertraject te visualiseren. Plak, schuif en verplaats net zolang tot je het optimale leertraject hebt ontworpen!”

Maak je leeroplossing nóg beter

In deze handleiding – geschreven door Everybody Can Design – krijg je inzicht in hoe je design kunt toepassen, maar ook hulp bij het vinden van een consistente look en feel die past bij de identiteit van je bedrijf. Dit zal je helpen informatie gemakkelijker te lezen en te begrijpen… wat leidt tot meer succesvolle leertrajecten.

Iedereen kan ontwerpen, jij ook!

Bekijk onze andere e-books en white papers:

Word een learning journey creatieveling
Met dit whitepaper en printables leer je hoe je je creativiteit kunt aanwakkeren bij het maken van je learning journeys.
2021 Essentials Guide
voor Opleiders

In dit gratis magazine vind je voorspellingen, strategisch advies en interviews met top opleiders als NCOI, Krauthammer en 112BHV.
Word je een blended learning chef
Het Inspiring Learning kookboek helpt jou leertrajecten te ontwerpen die jouw traditionele leerprogramma’s zullen overtreffen.
Wat weet jij over de wereld van leren?
Dit e-book doet een poging om grip te krijgen op wat er allemaal gebeurt rondom innovatie in leren, samen met jou.