Een bundel met een duidelijke rode draad

Maar met verschillende invalshoeken en inzichten in de contentstukken

Door een extreme focus op de deelnemer van je training of opleiding zorg je altijd voor uitdaging. Leerdoelen worden behaald, je helpt de cursisten echt met leren en weet het verschil voor ze te maken. Goed, je kunt wel zeggen dat we enthousiast zijn over dit – niet meer zo geheime – geheim. Daarom hebben we iets ontworpen voor je.

We verklappen namelijk alle ins en outs, bewijzen, voorbeelden en inzichten over dit onderwerp in deze bundel, maar dan ook écht alles!

Wat valt er te ontdekken in deze bundel?

Ons e-book over het centraal zetten van je deelnemer

De opleidingsmarkt verandert snel. De concurrentie stijgt in rap tempo: ‘all-you-can-learn’ platforms, LinkedIn Learning, zelfs YouTube, en ook AI-gegenereerde training. Voor jou als trainer of opleider levert dat een aantal mooie kansen op, maar ook bedreigingen. Ontdek ze allemaal en blijf succesvol.

Een diepgaande klantcase

In deze klantcase ontdek je hoe NCVB Bedrijfsopleidingen win-win blended programma’s voor talentontwikkeling creëert voor grote retailklanten door hun deelnemers op de eerste plaats te zetten.

Een reeks indrukwekkende learning journeys

De drie indrukwekkendste learning journeys van 2022 werden gepresenteerd tijdens de aNewSpring Awards. De inzendingen zijn beoordeeld op vier criteria; didactiek, learner experience, innovatie en overall impact. Haal er je inspiratie uit voor je eigen training of opleiding!

Vijf voorbeelden van bekroonde opleidingsaanbieders

Corjan Bast schreef een blog waarom jij vandaag nog moet beginnen met de deelnemer op #1 zetten. Hij geeft een uitleg en een aantal concrete voorbeelden van opleiders die dit omarmt hebben, zodat je daarna direct aan de slag kunt!

Inzichten van onze Learning Innovation Leader

Learning Innovation Leader Ger Driesen heeft door de jaren heen steeds meer zijn weg gevonden in het centraal stellen van de deelnemer in zijn learning design activiteiten, presentaties en trainingen. De bijpassende ontdekkingen deelt hij graag met je.