Laat hieronder je gegevens achter:

Je ontvangt van ons een bericht met daarin het gepersonaliseerd leren starterspakket.

Weet jij al of gepersonaliseerd leren aansluit bij de visie van jouw organisatie op leren? Laten we het uitzoeken.

Ger Driesen
Learning Innovation Leader, aNewSpring

Hey leerpionier! Nieuwsgierig naar meer?

Ben je op zoek naar prikkelende inzichten en unieke connecties waarmee je jouw training naar een hoger niveau kunt tillen? Daar kunnen we je misschien mee helpen. Duik in onze blog of schrijf je in voor aNewLetter!

Ger’s Learning Notes #51: ChatGPT

Ik hoop dat het jaar 2023 goed begonnen is voor je. Voor mij in ieder geval wel. Ik heb twee weken vrij gehad om op te laden tijdens Kerst en oud & nieuw. Ik heb tijdens die twee weken niet gewerkt, maar wel de socialmediakanalen in de gaten gehouden die ik het meest gebruik: Twitter en LinkedIn. Als je je volledig hebt afgesloten tijdens de feestdagen en je nu afvraagt of je iets gemist hebt: alles ging over de nieuwe chatbot die werkt middels AI, ChatGPT (GPT staat voor Generative Pre-trained Transformer). Misschien ben je er al van op de hoogte en zo niet, dan zal ik daarmee helpen via deze editie van de Learning Notes.

Een terugblik op onze favoriete momenten van 2022

Het jaar 2022 was op zijn zachtst gezegd speciaal, en dat bedoelen we niet alleen vanuit het perspectief van aNewSpring. Maar dat laatste is wel waar we nu bij stil zullen staan.Waarom beginnen we het jaar niet met een terugblik op 2022? Het thema ‘Reflecties’ loopt door de komende edities van aNewLetter en in dit artikel zal ik me toespitsen op drie initiatieven: de jaarlijkse aNewSpring Awards, de lancering van aNewLetter met de meest gelezen artikels van 2022 en de 50ste editie van Ger’s Learning Notes.Graag deel ik een aantal inzichten die ik heb opgedaan en misschien licht ik ook wel een tipje van de sluier op van waar ondertussen aan gewerkt wordt in onze geheime kelder.

Een stapje terug: (P)Reflectie op 2022 en het komende jaar

Is het je opgevallen hoe druk en gestrest mensen op het werk kunnen zijn tegen het eind van het jaar? Ook al weten ze dat er een heel nieuw jaar voor de deur staat. En velen beginnen het nieuwe jaar bijna met diezelfde haast. Dat is geen gunstige aanpak als het om leren gaat. Zoals John Dewey zei: ‘We leren niet van ervaring, we leren van reflectie op ervaring’

En wat dat betreft, voordat we met jullie allemaal delen hoe we het nieuwe jaar inzetten, leek het sommige van onze collega’s (waaronder ikzelf) leuk om te reflecteren en enkele van onze persoonlijke beste momenten van het jaar te delen.

De financiële impact van leren: een interview met Ajay Pangarkar

In onze zoektocht naar alles rondom het onderwerp ‘impact met leren’, willen we ook het financiële impact aan bod laten komen. Gelukkig weten we precies bij wie we hiervoor aan moeten kloppen. We namen contact op met een echte expert op dit gebied, Ajay Pangarkar.

Bekijk ons learning center. Krijg inspiratie van onze ebooks, whitepapers, blogs, learning notes en podcasts om learning journeys te creëren met impact.

Kom inspiratie opdoen tijdens een evenement. Door mensen met elkaar te verbinden kan je kennis delen. Daarom bezoeken we regelmatig evenementen, spreken we op evenementen en organiseren we ze zelf.

Alle tools voor trainers en opleiders om training te maken en uit te serveren die mensen helpt slimmer te leren en beter te presteren.

Ontdek hoe je ons learning journey platform kunt gebruiken. Bekijk al onze oplossingen zoals de verschillende manieren waarop je ons platform kunt implementeren: Leermethodes, Training types, Industrieën, Servicepartners