Laat hieronder je gegevens achter:

Je ontvangt van ons een bericht met daarin het gepersonaliseerd leren starterspakket.

Weet jij al of gepersonaliseerd leren aansluit bij de visie van jouw organisatie op leren? Laten we het uitzoeken.

Ger Driesen
Learning Innovation Leader, aNewSpring

Hey leerpionier! Nieuwsgierig naar meer?

Ben je op zoek naar prikkelende inzichten en unieke connecties waarmee je jouw training naar een hoger niveau kunt tillen? Daar kunnen we je misschien mee helpen. Duik in onze blog of schrijf je in voor aNewLetter!

Het perspectief van Simon Wallis op de skills-obsessie

Je voortdurend laten bijscholen en omscholen en steeds nieuwe skills opdoen om bij te blijven in een wereld die continu verandert. Het is tegenwoordig niet meer dan normaal. Hoe kijken deskundigen naar deze ‘skills-obsessie’? En hoe kunnen aanbieders van opleidingen hierop inspelen?

In een serie van vier interviews praat Ger Driesen met toonaangevende namen uit het veld.

Voor Simon Wallis van Newtyne Consultancy & Training, is focus het belangrijkste wat leerafdelingen en opleiders op dit moment nodig hebben.

Ger’s Learning Notes #45: Tijd voor rust en reflectie

Kun je geloven dat we al in de tweede helft van 2022 zitten?! Net als bij sportwedstrijden is het goed om halverwege een pauze in te lassen. Niet alleen om te rusten, maar ook om te reflecteren en je strategie bij te stellen over hoe je je doelen gaat bereiken. 

Misschien ken het gezegde ‘De kinderen van de schoenmaker lopen barrevoets’. Het betekent dat professionals vaak zo druk zijn met het helpen van anderen dat ze geen aandacht hebben voor hun eigen behoeften. Als leerprofessional ben je waarschijnlijk druk bezig anderen te ondersteunen in hun leertraject, maar hoe zit het met je eigen ontwikkeling? 

Een praktische blik: 8 leeractiviteiten om de soft-skills-training te verbeteren

We hebben onze aNewSpring-experts gevraagd hoe je leertrajecten bouwt om soft skills te trainen.We vroegen hen: “Op basis van jouw ervaring met leerpioniers en opleiders, kunnen we dan leertrajecten bouwen die gericht zijn op soft skills? En kun je aangeven welke leeractiviteiten het beste werken in specifieke scenario’s?” Hun antwoorden hebben geleid tot mooie inzichten. En zoals altijd willen we deze graag met je delen.

Het perspectief van Raf Seymus op de skills-obsessie

Je voortdurend laten bijscholen en omscholen en steeds nieuwe skills opdoen om bij te blijven in een wereld die continu verandert. Het is tegenwoordig niet meer dan normaal. Hoe kijken deskundigen naar deze ‘skills-obsessie’? En hoe kunnen aanbieders van opleidingen hierop inspelen? In een serie van vier interviews praat ik met toonaangevende namen uit het veld.
Raf Seymus van Stellar Labs ziet goede kansen voor de learning & development community in de skills-obsessie. Essentieel daarbij is dat opleidingsaanbieders snappen hoe leren echt werkt.

Bekijk ons learning center. Krijg inspiratie van onze ebooks, whitepapers, blogs, learning notes en podcasts om learning journeys te creëren met impact.

Kom inspiratie opdoen tijdens een evenement. Door mensen met elkaar te verbinden kan je kennis delen. Daarom bezoeken we regelmatig evenementen, spreken we op evenementen en organiseren we ze zelf.

Alle tools voor trainers en opleiders om training te maken en uit te serveren die mensen helpt slimmer te leren en beter te presteren.

Ontdek hoe je ons learning journey platform kunt gebruiken. Bekijk al onze oplossingen zoals de verschillende manieren waarop je ons platform kunt implementeren: Leermethodes, Training types, Industrieën, Servicepartners