Voluyt

Praktische training om knelpunten zelfstandig te identificeren en op te lossen

“Verbeteren gaat om de praktijk en daarom willen wij een praktisch programma maken.” Met de learning journey Zelf Verbeteren laat Voluyt zien dat organisaties in staat zijn om zelf hun prestaties te verbeteren.

Tijdens de aNewSpring Awards 2020 werden bezoekers meegenomen in deze learning journey.

De learning journey

Zelfstandig in een eigen werkomgeving

Meer over Voluyt

Een leven lang leren en werken wordt in de learning journey van Voluyt concreet gemaakt volgens Joost Vollering. Het mooie aan deze learning journey is de combinatie van didactische theoretische toepassing en de uitgewezen succesvolle praktijk.

De methode DMAGIC® (Definiëren/Meten/Analyseren/Genereren/Implementeren/Controleren) wordt online aangeleerd en stap voor stap worden deelnemers hierin begeleid. In de praktijk zorgt dit ervoor dat de deelnemers zelfstandig een knelpunt kunnen identificeren en oplossen in hun eigen werkomgeving.

Dat deze learning journey een succes is gebleken, blijkt uit het gegeven dat er nu ook voor de leidinggevenden van deelnemers een learning journey is ontwikkeld.

De presentatie

Tijdens onze aNewSpring Awards 2020 presenteerde Joost Vollering van Voluyt zijn learning journey.

Voluyt heeft laten zien hoe zij deelnemers zelf een knelpunt laten identificeren en oplossen in hun eigen werkomgeving. Door daarnaast meer focus te leggen op 'levenslang leren' hebben zij een doelgroep, die daar niet per se mee bezig was, toch weten te activeren.

Op zoek naar meer inspiratie?

Er staat nog veel meer content voor je klaar!