Tele'Train

Droge wet- en regelgeving in een ander jasje gestoken

“Uiteindelijk hebben wij 75 verschillende groepen getraind, 1725 deelnemers gehad, waren er 256 masterclasses, 1260 certificaten en de kennisclips zijn 33.335 keer bekeken.”

Indrukwekkende cijfers die Tele’Train deelde tijdens de aNewSpring Awards 2020.

De learning journey

Blended curriculum voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken

Meer over Tele'Train

“Leren gebeurt als je verrast en verwonderd raakt,” zegt Hilde Dijksterhuis van Tele'Train. Voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken is een blended curriculum ontwikkeld dat om vier masterclasses gebouwd is die elk een dagdeel duren.

Door de hoeveelheid informatie is er via aNewSpring gekozen voor een learning journey waarin verschillende aspecten terugkomen: een kennistest omtrent de juridische informatie, een kennisforum waar vragen aan experts gesteld kunnen worden die binnen 24 uur beantwoord worden en de MemoTrainer-app.

Voor de medewerkers is een ideale route uitgestippeld die hen het beste voorbereid op de masterclasses en het eindresultaat.

De presentatie

Tijdens de aNewSpring Awards 2020 presenteerde Hilde Dijksterhuis haar learning journey.

Tele’Train heeft met deze learning journey droge wet- en regelgeving in een ander jasje gestoken, door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van aNewSpring. Denk aan verschillende leervormen als video, animatie, kennisquizzen via de MemoTrainer, online kennisclips, blogs en opdrachten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Duik ook in andere klantverhalen!