Oktober

Een online learning journey voor mensen die nog niet online zijn

“In onze visie op leren vinden wij het erg belangrijk dat wij de talenten en expertise binnen onze organisatie optimaal inzetten.”

Hiermee heeft Oktober een mooie learning journey ontwikkeld die werd gepresenteerd tijdens de aNewSpring Awards 2020.

De learning journey

Via online training fijnere offline eet- en drinkmomenten voor ouderen

Meer over Oktober

Het onderdeel Werken & Leren van zorginstelling Oktober (voorheen RSZK) maakt zich hard, om te zorgen dat medewerkers alle kansen krijgen om zichzelf te ontwikkelen.

Kristel Vissers – van den Geijn en Martine Paulusse vertellen in hun presentatie dat de blended learning journey voor veel deelnemers de eerste kennismaking met online leren was. Doordat praktijk met online leren werd gecombineerd gaven deelnemers aan dat ze de journey ook echt meemaken.

Het succes van Oktober zit in de deelnemers die na het volgen van de learning journey, andere medewerkers mee kunnen nemen in het leertraject. Met als opbrengst fijnere eet- en drinkmomenten voor ouderen in de huizen van Oktober.

De presentatie

Tijdens onze aNewSpring Awards 2020 presenteerde Kristel Visser – van den Geijn en Martine Paukusse van Oktober hun learning journey.

De learning journey van Oktober heeft onder andere fijnere eet- en drinkmomenten voor ouderen in de huizen van Oktober opgeleverd. Knap, gezien de doelgroep deze online ervaring soms als erg spannend ervaarde.

Meer klantverhalen lezen?

Duik in andere voorbeelden!