Moos + Spike

Palliatieve zorgverleners helpen via blended training

“Deze blended learning die nu ontwikkeld is, gaat het kennisniveau door heel Nederland voor dit ongelofelijk belangrijke onderwerp op een hoger niveau brengen.” Met de blended learning in palliatieve zorg voor mensen met de ziekte van Parkinson heeft Moos + Spike een mooie didactische learning ontwikkeld voor zorgverleners.

Deze learning journey werd gepresenteerd tijdens de aNewSpring Awards 2020.

De learning journey

Geaccrediteerd online leerprogramma voor de palliatieve zorg

Meer over Moos + Spike

Deze learning journey is het antwoord op moeilijke (taboe)vragen als: wat als je jouw patiënt niet meer beter kan maken? Hoe moet je als zorgverlener omgaan met palliatieve zorg? Waar moet je allemaal aan denken als iemand overlijdt? Lastige onderwerpen die bewust of onbewust vaak vermeden worden. Thorsten Blokzijl van Moos & Spike neemt de bezoekers mee in de learning journey die samen met patiënten, nabestaanden, zorgverleners, onderzoekers en Moos + Spike zelf ontwikkeld is.

De presentatie

Tijdens onze aNewSpring Awards 2020 presenteerde Thorsten Blokzijl van Moos and Spike zijn learning journey.

Er is gekozen voor een blended learning waar deelnemers beginnen met een pre-toets om het kennisniveau te bepalen, daarna start de e-learning met daarin verschillende video’s, animaties en wet- en regelgeving. Ook worden deelnemers uitgenodigd voor een regiobijeenkomst en de learning journey eindigt met een eindtoets waarna een certificaat uitgereikt wordt.

Deze learning journey duurt in totaal ongeveer 300 uur en is geaccrediteerd, waardoor iedere ParkinsonNet-zorgverlener deze journey kosteloos kan volgen.

Op zoek naar meer inspiratie?

Bekijk ook andere voorbeelden