CowSignals

Via online voorbereiding en opvolging naar waardevolle contactmomenten

Alle voorbereidingen gedaan, live trainingen gevolgd, certificaten behaald. Stopt het daar dan mee? Nee, volgens CowSignals is het een continue learning journey.

Deze learning Journey werd gepresenteerd tijdens de aNewSpring Awards 2020.

De learning journey

CowSignals® Master Course

Een flink aantal van de beschikbare functionaliteiten uit het leerplatform komen terug in de learning journey van CowSignals. Rik Neeleman en Tess Klifman laten het publiek zien, dat het maken van deze blended learning ervoor heeft gezorgd dat de cursisten van over de hele wereld beter voorbereid naar de vierdaagse live training komen. 90% van de cursisten heeft namelijk de voorbereidende journey gevolgd waardoor de live contactmomenten waardevol zijn.

Voor CowSignals houdt het leren niet op na het volgen van de journey, maar bieden ze steeds nieuwe modules aan. Hierdoor wordt het een continue learning journey.

Presentatie

Tijdens onze aNewSpring Awards 2020 presenteerde Rik Neelemans en Tess Klifman van CowSignals hun learning journey.

Met een brede inzet van aNewSpring-functionaliteiten en een focus op continu leren, heeft CowSignals een impactvolle learning journey neergezet.

Daarnaast zagen we ook een erg creatieve manier om met de certificaatcode in aNewSpring als kortingsvoucher te gebruiken!

Nog meer klantverhalen lezen?

Duik ook in andere voorbeelden!