Beeckestijn

Geloof in de kracht van blended learning

“Wij geloven in de kracht van blended learning. Het versterkt de leercurve en is een mooie aanvulling op onze huidige programma’s.” Met deze learning journey gaf Beeckestijn haar deelnemers een gepersonaliseerde learning experience!

Deze learning journey was genomineerd voor de aNewSpring Awards 2021.

De organisatie

Werk verandert continu, en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hierbij met hun praktische programma’s voor marketing, cx, data en communicatie.

Kenniskloof verkleinen

Beeckestijn heeft zich altijd ingezet voor het leren in een klaslokaal, online of op locatie. De deelnemers zijn medior/senior level opgeleid en hebben al meerdere jaren werkervaring. Voor deze groep is het belangrijk om sociale contacten te onderhouden en de theorie in de praktijk te kunnen toepassen.

Blended learning in aNewSpring biedt Beeckestijn de kans om een kenniskloof tussen deelnemers te verkleinen en meer ruimte te bieden voor discussies gepaard met oefeningen.

Adaptieve belevenis

Hoe ziet zo’n learning experience er dan uit? Voor iedere deelnemer is er een aantrekkelijke, eigen ontworpen, adaptieve belevenis. Hier komen gamification elementen, sociale interactie en personalisatie in terug.

We staan pas het aan begin van het implementeren van blended learning en gamificatie binnen aNewSpring. We gaan met veel energie verder met het optimaliseren van de online omgeving.

Mirna Chaitram, Programme Manager bij Beeckestijn

Wanneer de deelnemers aan de learning journey beginnen, komen ze gelijk in contact met hun praktijkopleider. Ze kunnen hun verwachtingen invullen en met voorbereidend lesmateriaal beginnen. Door het invullen van hun persoonlijke profiel kunnen de deelnemers stiekem al een beetje kennis maken met de andere deelnemers. Ze worden constant uitgedaagd om op een interactieve manier de stof onder de knie te krijgen en te netwerken met medecursisten.

Met een knipoog

aNewSpring is gegroeid tot de automatische koppeling tussen online en klassikale momenten. Veel papierwerk is online geautomatiseerd, wat uiteraard weer goed is voor onze bomen. Daarnaast is aNewSpring ook een kennisbank geworden waarin deelnemers en docenten podcasts, whitepapers etc. kunnen delen.

Zoek je nog meer inspiratie?