Ger’s Learning Notes #50: Aflevering 50 vieren

21 December, 2022| Ger Driesen| 6 min read

Bij aNewSpring zijn we goed in het vieren van hoogtepunten. Het zit verweven in onze cultuur en vormt een duidelijk beginpunt voor het bedrijf. Dus, we meten en sturen om samen doelen te bereiken, terwijl we plezier hebben in wat we doen.

We hebben nog nooit een kans laten varen om een speciale gelegenheid te vieren. Het publiceren van Learning Notes nummer 50 is natuurlijk zo’n kans. Hopelijk sta je ons toe om deze editie een beetje op onszelf te richten, terwijl we je een kijkje laten nemen in de wereld van de Learning Notes. Maar laten we eerst beginnen met de meest belangrijke boodschap: bedankt, lezers!

Wist je dat onze top vijf landen met de meeste abonnees Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en België zijn? En dat we abonnees hebben in 59 verschillende landen? Zo, genoeg over ons en terug naar jou. Natuurlijk willen we je erbij blijven betrekken, want de reis naar #100 is begonnen!

Je kunt me helpen door al je ideeën en wensen te delen, zodat ik ze in de aankomende afleveringen kan verwerken. Welk onderwerp staat op het moment hoog op je lijstje? Welke soort bronnen waardeer je het meest? Vergeet niet dat de Learning Notes alleen relevant en waardevol zijn om mee door te gaan als ze relevant en waardevol zijn voor jou. Schroom dus niet om je gedachten te delen.

Learning Notes #51 - #100 wishlist

Waar gaat het over?

We willen weten wat, voor jou, de belangrijkste onderwerpen en bronnen zijn die gedeeld moeten worden in de aankomende edities.

Wat te delen?

 • Laat me weten wat de onderwerpen zijn die bovenaan je lijstje staan, zodat ik ze kan meenemen in de volgende afleveringen.

 • Laat me weten wat voor soort bronnen je het leukst vindt: prikkelend of praktisch? Tekst, video of podcasts? Of een goede blend van alles?

 • Laat me weten of je nog anderen ideeën of wensen hebt die de Learning Notes waardevoller kunnen maken voor je!

Waar te vinden?

Klik hier om inspiratie te delen

A chat between the founding fathers of the Learning Notes - met Corjan Bast

Waar gaat het over?

Ik maakte een praatje met mijn oud-collega, Corjan Bast, de persoon die in feite de grondlegger is van de Learning Notes.

Waarom kijken?

 • Kom erachter waarom Corjan het een goed idee vond om te beginnen met de Learning Notes (en of hij dat nog steeds vindt).

 • Luister naar wat zo leuk is aan het werken aan de Learning Notes.

 • Corjan komt altijd met geweldige ideeën op het gebied van marketing. Profiteer ervan, want zoals wij altijd zeggen: ‘he’s simply the Bast!’

Waar te vinden?

https://vimeo.com/781049903

Van mij (en misschien van jou) aan hen

Waar gaat het over?

Ik creëer de ‘rauwe’ versie van de Learning Notes, wat later bewerkt en online gezet wordt door mijn fijne collega’s. Een bedankje in het bijzonder aan Callista, Kelly en Famke, voor hun inzet!

Wat naar ze sturen?

 • Dat je het taalgebruik, de structuur en het design van de Learning Notes fijn vindt.

 • Dat je wilde dat je collega’s zoals zij had.

 • Een simpel bedankje wordt ook erg gewaardeerd!

Waar zijn ze te vinden?

Op LinkedIn: Callista, Kelly & Famke

Via e-mail: marketing@anewspring.nl

Learning Notes ‘behind-the-scenes’ video

Waar gaat het over?

In deze video kan je me zien strugglen achter de schermen en ervaar je een stukje van het (mijn) proces dat voorafgaat aan het versturen van de Learning Notes.

Waarom kijken?

 • Proef een beetje van de sfeer.

 • Ontdek één van de geheime ingrediënten die het allemaal mogelijk maken (hint: het is zwart, heet, vloeibaar en wordt in een grote mok gegoten).

 • Het valt misschien niet op, maar ik hou er echt van om aan de Learning Notes te werken. Het helpt me elke keer over de content te leren die ik samenstel en deel.

Waar te vinden?

https://vimeo.com/389963536/0dfe2caa96

Learning trendcatcher Houdt van verbinden

Ger Driesen

Zou een directe verbinding willen tussen zijn brein en het internet. Houdt ervan om mensen te verbinden, ideeën uit te wisselen en elkaar te inspireren binnen de learning community.

Find me on

Ger's Learning Notes

Ontvang Ger's onregelmatige dosis leerinspiratie in je inbox!