Toepassingen

Elke situatie is uniek. Je hebt een leerplatform nodig dat zich aanpast aan jouw specifieke behoeften. Deze toepassingen kunnen je hierbij helpen.

Certificeringstraining

Help mensen om een certificering te behalen op basis van leerdoelen. Gebruik adaptieve functionaliteiten, zoals de MemoTrainer, om efficiënter te trainen. Geef automatisch certificaten uit.

Compliance-training

Help werknemers (en organisaties) om te voldoen aan specifieke regels en voorschriften. Gebruik MemoTrainer om kennis altijd up-to-date te houden en continu te leren.

Examentraining

Verhoog het slagingspercentage. Stel oefenvragen op en help deelnemers, op basis van een slim algoritme, effectief en efficiënt klaargestoomd te worden voor een examen.

Vaardigheidstraining

Help je deelnemers bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Hiervoor kun je gebruik maken van activiteiten als evaluaties, peer-to-peer feedback, workshops en evenementen.

Werkplekleren

Mensen leren het best op de werkplek. Dit kan op verschillende manieren worden ondersteund. Denk hierbij aan een coach, opdrachten en een online leerplatform om dit met elkaar te verbinden.

Onboarding

Gebruik een leerplatform om nieuwe werknemers snel wegwijs te maken. Gebruik video’s en opdrachten, of gebruik QR-codes op kantoor om locatiegebaseerd te leren.

Producttraining

Producttraining zorgt ervoor dat teams op de hoogte worden gehouden. Gebruik de ontwikkeltool om zelf een ​​training te bouwen. Houd content eenvoudig up-to-date en meet kennisniveaus van teamleden.

MOOCs

Bouw een Massive Online Open Course (MOOC) om in één keer een grote groep mensen te trainen. Gebruik hiervoor sociale leerfuncties en peer-to-peer-beoordelingen voor een efficiënt lesprogramma.

70:20:10-programma’s

Ondersteun de drie verschillende manieren van leren uit het 70:20:10-model. Combineer performance support met ‘formele’ e-learningmodules. Gebruik social learning functies om van elkaar te leren.

Nieuwsgierig wat we voor jouw situatie kunnen betekenen?

Ga in gesprek met een van onze experts.