Integreer, met vrijwel alles

Neem aNewSpring op in je ecosysteem. Integreer externe leeractiviteiten om de learning journey uit te breiden.

Administratie Content Leeractiviteiten

Vind de integratie die je zoekt

Bekijk welke koppelingen je allemaal kunt maken tussen jouw aNewSpring-leeromgeving en een extern systeem. Integreer externe leeractiviteiten en tools om de learning journey uit te breiden. Gebruik externe services zoals betaalproviders en communicatiesoftware.

Adobe Animate

Maak jouw eigen (interactieve) animatie met Adobe Animate. Door het te exporteren als HTML5-canvas, kunt je het toevoegen aan jouw cursus in aNewSpring door de code in te sluiten.

Meer informatie

Biteable

Kies uit duizenden afbeeldingen en video's om je beste video te maken. Klaar met stock footage en effecten. Maak de video in Biteable en gebruik de insluitcode om deze toe te voegen aan je cursus in aNewSpring.

Meer informatie

ReadSpeaker

ReadSpeaker biedt een breed scala aan krachtige tekst-naar-spraakoplossingen met levensechte stemmen die direct inzetbaar zijn in de leeromgeving van aNewSpring.

Meer informatie

JR Plus

Australische tertiaire docenten vertrouwen op JR Plus om het studentenbeheer slimmer en eenvoudiger te maken. De combinatie van echte cloud flexibiliteit met meer dan 20 jaar ervaring in onderwijstechnologie. Jobready Plus is volledig geïntegreerd met aNewSpring; voor de best mogelijke leerervaring, administratie en compliance behoeften.

Meer informatie

arlo

Arlo is software voor opleidingsaanbieders die rommelige spreadsheets en handmatige gegevensinvoer zijn ontgroeid. Het is een complete oplossing voor trainingsbeheer om door instructeurs geleide, online en gemengde cursussen te organiseren en verkopen. Het integreert met aNewSpring om een naadloze ervaring voor deelnemers te bieden.

Meer informatie

Zoom

Creëer een online evenement voor jouw cursus. Je hebt de mogelijkheid om de aNewSpring video conferentietool te gebruiken of om een Zoom-link aan het evenement toe te voegen. Dit kan zelfs tijdens uw leertraject worden weergegeven via de standaard iFrame-functie.

Meer informatie

Leslinq

Creëer eenvoudig interactieve content om je learning journey te verrijken. Maak o.a. animaties, afbeeldingen met hotspots en interactieve video’s en voeg deze toe met een URL via de standaard iFrame functie.

Meer informatie

YouTube

Voeg eenvoudig elke YouTube-video rechtstreeks toe aan jouw cursus in aNewSpring door simpelweg de link in het speciale YouTube-inhoudsdeel in te voegen.

Hoe te integreren

AFAS

De AFAS integratie bespaart je een hoop administratief werk. Je behoudt je administratie centraal op een plek (AFAS) en door de koppeling is je aNewSpring omgeving ook altijd up-to-date

Meer informatie

AG5

Met AG5 vervang je al je losse Excel sheets met informatie over de bekwaamheid van je medewerkers door één centrale online omgeving in de cloud. En je autoriseert per medewerker, team of afdeling wat ze mogen zien en aanpassen.

Meer informatie

Vyond

Met de online animatiesoftware van Vyond kan jouw bedrijf eenvoudig professionele geanimeerde video's maken. Gebruik de Vyond-insluitcode om je geanimeerde video toe te voegen aan jouw cursus in aNewSpring.

Meer informatie

Google Meet

Maak een online evenement voor jouw cursus. Je hebt de mogelijkheid om de aNewSpring video conferentietool te gebruiken of om een Google Meet-link aan het evenement toe te voegen.

Hoe te integreren

SCORM 1.2

SCORM staat voor Sharable Content Object Reference Model en is een standaard manier waarop leercontent ingepakt wordt tot een pakket. aNewSpring is gecertificeerd in SCORM 1.2, de meest voorkomende SCORM-standaard. Deze versie kan worden geïmporteerd in aNewSpring.

Hoe te integreren

Vimeo

Voeg eenvoudig een Vimeo-video rechtstreeks toe aan jouw cursus in aNewSpring door simpelweg de link in het speciale Vimeo-inhoudsdeel in te voegen.

Hoe te integreren

Google Docs Viewer

De Google Docs Viewer-functie is geïntegreerd in de back-end van aNewSpring. Bekijk pdf-, Word-, Excel- of PowerPoint-bestanden in de Google Documenten-viewer. Als je op update en test klikt, is het bestand direct zichtbaar in het inhoudsgedeelte.

Hoe te integreren

Microsoft Office Viewer

De MS Office Viewer-functie is ingebakken in de back-end van aNewSpring. MS Office Viewer maakt het mogelijk om Office-documenten rechtstreeks vanuit jouw cursus te bekijken. Gebruik de inhoudsbox van de MS Office-viewer om uw .DOCX, .XLSX of .PPTX met slechts één eenvoudige stap te integreren.

Hoe te integreren

PayPal

Maak een zakelijke PayPal-rekening aan en ontvang de betalingen van elke verkochte cursus van aNewSpring rechtstreeks naar PayPal.

Hoe te integreren

Prezi

Voeg jouw Prezi-presentatie toe aan jouw cursus in aNewSpring door de link toe te voegen aan het speciale Prezi-inhoudsvak. Je kunt zelfs de kijk oriëntatie selecteren (4: 3 of 16: 9)

Hoe te integreren

Chainwise

Complete cursusadministratie voor opleiders en trainingsbedrijven. Van acquisitie, planning van cursussen naar facturatie. De standaard 1-systeem software oplossing voor volledige opleidingsadministratie.

Meer informatie

Epowerhr

Epowerhr ondersteunt jouw HR-afdeling, personeel en managers in alle vertrouwen om jou organisatiedoelstellingen te bereiken. Epowerhr ontwikkeld, implementeert en beheert gebruiksvriendelijke HR-software voor bedrijven, van 100 tot 10.000 medewerkers.

Meer informatie

Stripe

Je kunt Stripe gebruiken om het betalingsproces voor de aNewSpring-catalogus een stuk eenvoudiger te maken, omdat studenten een toegangscode voor hun cursus (sen) krijgen direct nadat hun betaling is bevestigd. Stripe staat bekend om het veilig verwerken van online betalingen.

Hoe te integreren

H5P

Maak, deel en hergebruik interactieve HTML5-inhoud die is gemaakt via H5P door deze in te sluiten in jouw cursus in aNewSpring.

Meer informatie

Coachview

Cursusadministratie software voor trainers die nagenoeg jouw gehele cursusadministratie automatiseert en meer controle geeft.

Meer informatie

ClickMeeting

Creëer een online evenement voor jouw cursus en heb de mogelijkheid om de aNewSpring videoconferentie tool te gebruiken of om een ClickMeeting-link aan het evenement toe te voegen. Dit kan zelfs tijdens het leertraject worden weergegeven via de standaard iFrame-functie.

Meer informatie

Buckaroo

Buckaroo maakt betalingen voor de aNewSpring-catalogus gemakkelijker, omdat leerlingen na betaling direct een toegangscode krijgen. Hiermee kunnen ze toegang krijgen tot de cursus. Het staat bekend om een veilige verwerking van online betalingen.

Hoe te integreren

Adobe Connect

Creëer een online bijeenkomst voor jouw cursus en heb de mogelijkheid om de aNewSpring videoconferentie tool te gebruiken of om een Adobe Connect-link aan het evenement toe te voegen. Dit kan zelfs tijdens jouw leertraject worden weergegeven via de standaard iFrame-functie.

Hoe te integreren

ISSUU

Issuu is het digitale publicatieplatform dat inhoud kan omzetten in hoogwaardige activa voor digitale distributie via internet, sociale media en meer. Maak flipbooks, tijdschriften, visuele verhalen en meer. Met behulp van de embed code, die je bij elk Issuu-bestand krijgt, is het mogelijk om deze in aNewSpring te plaatsen.

Meer informatie

GoToWebinar

Creëer een online evenement voor jouw cursus. Je hebt de mogelijkheid om de aNewSpring video conferentietool te gebruiken of om een GoTo Webinar-link aan het evenement toe te voegen. Dit kan zelfs tijdens uw leertraject worden weergegeven via de standaard iFrame-functie.

Hoe te integreren

PLANADAY

In de cursusadministratie software van Planaday kun je (bijna) al jouw taken automatiseren en versimpelen.

Meer informatie

Eudonet

Verbind processen, mensen en data met de software van Eudonet. Zo kun je altijd en overal kwaliteit leveren en efficiënt samenwerken.

Meer informatie

Business Monitor

Met de CursusMonitor is de kwaliteit van je opleidingsaanbod continu in beeld en werk je iedere dag automatisch aan je online reputatie. Het systeem is speciaal ontwikkeld voor professionele opleiders die veel waarde hechten aan snelle en efficiënte opleidingsevaluaties

Meer informatie

AICC

Je kunt een aNewSpring-cursus in een extern systeem als dat systeem AICC ondersteunt. Bij een koppeling via AICC is het niet mogelijk om notificaties te versturen, omdat er geen e-mailadressen van deelnemers worden geregistreerd.

Hoe te integreren

Company Webcast

Creëer een online evenement voor jouw cursus en heb de mogelijkheid om de aNewSpring videoconferentie tool te gebruiken of om een webcast-link aan het evenement toe te voegen. Dit kan zelfs tijdens het leertraject worden weergegeven via de standaard iFrame-functie.

Meer informatie

hihaho

Maak je instructievideo's interactief door vragen, hoofdstukken, knoppen, links en meer toe te voegen. Voeg eenvoudig jouw interactieve hihaho-video rechtstreeks toe aan uw cursus in aNewSpring door de link in het speciale hihaho-inhoudsvak in te voegen.

Meer informatie

VETtrak

De missie van VETtrak is simpel: hun klanten en hun studenten een compleet onderwijs ecosysteem bieden, met end-to-end compliance, automatisering, behendigheid en intelligentie. Ze vinden dat klanten een ervaring verdienen die verder gaat dan het scherm. VETtrak is volledig geïntegreerd met aNewSpring; voor de best mogelijke leerervaring, administratie en compliance behoeften.

Meer informatie

Zoek je iets anders?

Staat de integratie waar jij naar op zoek bent er niet tussen? Geen nood! Bijna alles is mogelijk. Neem contact op en we helpen je graag verder.

Neem contact op

Meer vragen dan antwoorden?

Vrijwel iedere integratie is mogelijk. Ga in gesprek met een expert voor meer informatie.