Jouw privacy is voor A New Spring BV van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website www.anewspring.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

A New Spring BV is de partij die verantwoordelijk is voor alle gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en met welk doel. Wij adviseren daarom dat je deze verklaring goed doorleest.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van je bijhouden, neem dan contact op met A New Spring BV.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:
Voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, deelname-details (van evenementen, online subscriptions en/of bijeenkomsten), IP-adres, social ID, cookie ID (over cookies lees je meer in ons Cookiestatement) en surfgedrag.

Waarom en hoe verwerken we deze persoonsgegevens?

Gedurende de verwerking houden wij ons aan de richtlijnen van de AVG. Dit betekent dat wij:

  • het doel van de verwerking duidelijk omschrijven voordat we persoonsgegevens verwerken middels deze Privacyverklaring;
  • het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die benodigd zijn voor legitieme doeleinden;
  • om expliciete toestemming vragen voor het verwerken van jouw persoonsgegevens wanneer dit nodig is;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en wij hetzelfde vragen van partijen die namens ons persoonsgegevens verwerken;
  • jouw rechten respecteren voor wat betreft het inzien, corrigeren of verwijderen van jouw persoonsgegevens die door ons worden verwerkt.

Waarom verwerken wij die persoonsgegevens?

Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

» Statistieken en profilering

Wij houden met behulp van Google Analytics en Hotjar statistieken bij over het gebruik van onze website. Met deze statistieken verbeteren we onze website, om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. De gegevens worden geanonimiseerd voordat deze worden opgeslagen. Om de informatie te anonimiseren wordt het laatste octet van je IP adres gemaskeerd. De verzamelde informatie wordt niet gedeeld met andere Google diensten of andere partijen.

Wij kunnen ook jouw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over je te weten te komen. Wel gaat het hierbij te allen tijde om persoonsgegevens die je zelf met ons gedeeld hebt. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie voor dezelfde periode als dat wij jouw persoonsgegevens bewaren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden of ervoor kiezen om de Functionele Cookies uit te schakelen. Hiervoor gebruiken wij jouw e-mailadres en ip-adres.

» Contactformulier en Subscription based kanalen

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.
Hiervoor gebruiken wij jouw e-mailadres, ip-adres en telefoonnummer. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie. We bewaren je gegevens tot zes maanden daarna voor eventuele opvolging en kwaliteitsdoeleinden. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er gemakkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Je kunt je ook abonneren op onze Subscription based kanalen zoals de nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere mail uit deze kanalen bevat een afmeldlink. Jouw e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat je het abonnement hebt opgezegd.

» Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die jouw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

De volgende partijen kunnen jou zelf, met behulp van de door ons gedeelde persoonsgegevens, benaderen voor acquisitie namens aNewSpring:

  • ANEWSPRING UK LTD (United Kingdom)

» Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij jouw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij wettelijk verplicht zijn dit te doen (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten jouw persoonsgegevens. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kun je deze functionaliteit uitschakelen bij onze Cookie instelling.

» Reclame

Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per post
  • per e-mail
  • via social media
  • per telefoon

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken op social media. Daarnaast kun je dit aangeven als je wordt gebeld.

» Afhandelen bestelling

Wanneer je een bestelling plaatst bij ons, gebruiken wij jouw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Hiervoor gebruiken wij jouw voornaam, e-mailadres, telefoonnummer, ip-adres en factuuradres. Wij zijn wettelijk verplicht deze informatie te gebruiken. Wij bewaren deze informatie tot jouw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

» Werving (marketing)

aNewSpring beweegt met de markt mee. Daarom werven wij nieuwe klanten, sprekers voor evenementen, experts voor inspiratiesessies en soms ook nieuwe collega’s. Om met iedereen contact te onderhouden verwerken wij ook van hen contactgegevens en interessegebieden. Deze interessegebieden kun je te allen tijde zelf wijzigen door op de ‘email preferences to’ link te klikken in elke mail.

Locatiegegevens

Indien nodig, kunnen we je locatiegegevens (GPS) verzamelen. Indien dit het geval is, vragen we hiervoor vooraf jouw toestemming.

De locatiegegevens en andere gegevens kunnen ook worden opgeslagen en verwerkt door de provider van de navigatie-software, zoals Google Maps, maar de gegevens kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden door Google of Apple zelf. Wij hebben hierop geen invloed. Wij adviseren dat je de privacyverklaring van de betreffende provider doorleest.

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Bovendien kunnen we er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om jouw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via jouw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze website werken dan niet goed meer. Deze instellingen kun je wijzigen bij de Cookie instelling.

Wij hebben met een aantal andere partijen afspraken gemaakt dat zij cookies kunnen plaatsen via onze website. Wij kunnen echter niet volledig bepalen wat ze met hun cookies doen. Daarom raden wij aan ook de privacyverklaringen van deze partijen door te lezen.

De verschillende type cookies die je op onze website terug vindt zijn als volgt:

» Website Statistieken

Wij maken gebruik van Google Analytics en Hotjar om anoniem informatie te verzamelen over hoe onze website gebruikt wordt. De gegevens worden geanonimiseerd voordat deze worden opgeslagen. Om de informatie te anonimiseren wordt het laatste octet van je IP adres gemaskeerd. We staan ​​Google of andere partijen niet toe deze informatie voor andere doeleinden te gebruiken.

» Functionele Cookies

Tijdens je bezoek maakt WordPress gebruik van een cookie om te controleren of cookies door je browser worden ondersteund. Deze cookies worden gebruikt voor een goede werking van de website en het bijhouden van persoonlijke voorkeuren.

» Social Media and Video Tools

Voor bepaalde plugins maken wij gebruik van de diensten van andere bedrijven. Met deze andere bedrijven hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de door hen geplaatste cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen. Een lijst van deze bedrijven is hieronder terug te vinden.

  • Vimeo
  • Youtube
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

» Google analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij staan Google niet toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Bovendien laten wij Google de IP-adressen anonimiseren.

» Hotjar

Wij gebruiken Hotjar om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. IP-adressen worden geanonimiseerd. Wij gebruiken Hotjar tevens om anonieme surveys op onze website af te nemen.

» HubSpot Plug-in

Wij gebruiken HubSpot om de door jou achtergelaten persoonsgegevens en contact voorkeuren op een veilige manier op te slaan en voor bepaalde plugins, zoals de chat. Tevens worden deze plug-ins gebruikt voor een goede werking van de website.

» HubSpot CRM

Wij gebruiken HubSpot CRM om de door jou achtergelaten persoonsgegevens en contactvoorkeuren op een veilige manier op te slaan. In de verwerkersovereenkomst met HubSpot staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. De volgende gegevens worden hiervoor gebruikt: jouw voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, deelname-details (van evenementen, online subscriptions en/of bijeenkomsten), IP-adres, social ID, cookie ID.

Daarnaast kunnen wij voor mailings aan onze contacten gebruik maken van e-mail tracking, waarbij wij kunnen inzien of een bepaalde mailing is geladen (en daarmee als gelezen kan worden beschouwd). Wij gebruiken deze informatie niet voor juridische doeleinden. Je kunt e-mail tracking indien gewenst uitzetten door tracking pixels in je mailprogramma te blokkeren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om jouw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem (HubSpot).
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL), waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je jouw persoonsgegevens invoert.
  • Bovendien zijn wij ISO 27001 gecertificeerd.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum bovenaan dit document en kijk regelmatig of er nieuwere versies zijn.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • het recht op dataportabiliteit;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik;

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze regelgeving wordt ook wel de Autoriteit Persoonsgegevens genoemd.

Wij hebben geen Functionaris Gegevensbescherming (FG), maar we helpen je graag met jouw vragen. Hiervoor kun je contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

A New Spring BV
Westblaak 180
3012 KN Rotterdam
marketing@anewspring.nl of info@anewspring.com
+31 (0)10 244 74 60

Neem even een momentje..

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. U kunt ze accepteren door op 'Alles accepteren' te klikken of u kunt de rechten die u ons geeft bekijken en aanpassen door op 'Cookie-opties' te klikken.

Meer informatie hierover vindt u in onze Privacyverklaring. | Sluiten
Cookie-opties