Privacyverklaring A New Spring BV
25 mei 2018

Jouw privacy is voor A New Spring BV van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website www.anewspring.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van je bijhouden, neem dan contact op met A New Spring BV.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:
Voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, deelnamedetails (van evenementen, online subscriptions en/of bijeenkomsten), IP-adres, social ID, cookie ID (over cookies lees je meer in ons cookiestatement) en surfgedrag.

Waarom verwerken wij die persoonsgegevens?

Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Statistieken en profilering
Wij houden met behulp van Google Analytics en Hotjar statistieken bij over het gebruik van onze website. Met deze statistieken verbeteren we onze website, om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien.  De gegevens worden geanonimiseerd voordat deze worden opgeslagen. Om de informatie te anonimiseren wordt het laatste octet van je IP adres gemaskeerd. De verzamelde informatie wordt niet gedeeld met andere Google diensten of andere partijen.

Wij kunnen ook jouw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over je te weten te komen. Wel gaat het hierbij te allen tijde om persoonsgegevens die je zelf met ons gedeeld hebt. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden of ervoor kiezen om de Functionele Cookies uit te schakelen. Hiervoor gebruiken wij jouw e-mailadres en ip-adres. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie voor 2 jaar. Uiteraard zullen wij jouw privacy te allen tijde respecteren.

Contactformulier en Subscription based kanalen
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij jouw e-mailadres, ip-adres en telefoonnummer. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Je kunt je ook abonneren op onze Subscription based kanalen zoals de nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere mail uit deze kanalen bevat een afmeldlink. Jouw e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat je het abonnement hebt opgezegd.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die jouw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

De volgende partijen kunnen jou zelf, met behulp van de door ons gedeelde persoonsgegevens,, benaderen voor acquisitie namens aNewSpring:

  • vanDelsen Ltd (United Kingdom)

Reclame
Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per post
  • per e-mail
  • via social media
  • per telefoon

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken op social media. Daarnaast kun je dit aangeven als je wordt gebeld.

Afhandelen bestelling
Wanneer je een bestelling plaatst bij ons, gebruiken wij jouw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Hiervoor gebruiken wij jouw voornaam, e-mailadres, telefoonnummer, ip-adres en factuuradres. Wij zijn wettelijk verplicht deze informatie te gebruiken.. Wij bewaren deze informatie tot jouw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Werving (marketing)
aNewSpring beweegt met de markt mee. Daarom werven wij nieuwe klanten, sprekers voor evenementen, experts voor inspiratiesessies en soms ook nieuwe collega’s. Om met iedereen contact te onderhouden verwerken wij ook van hen contactgegevens en interessegebieden. Deze interessegebieden kun je te allen tijde zelf wijzigen door op de ‘email preferences to’ link te klikken in elke mail.

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij jouw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij wettelijk verplicht zijn dit te doen (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten jouw persoonsgegevens. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kun je deze functionaliteit uitschakelen bij onze Cookie instelling.

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Bovendien kunnen we er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om jouw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via jouw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze website werken dan niet goed meer. Deze instellingen kun je wijzigen bij de Cookie instelling.

De verschillende type cookies die je op onze website terug vindt zijn als volgt:

Website Statistieken
Wij maken gebruik van Google Analytics en Hotjar om anoniem informatie te verzamelen over hoe onze website gebruikt wordt. De gegevens worden geanonimiseerd voordat deze worden opgeslagen. Om de informatie te anonimiseren wordt het laatste octet van je IP adres gemaskeerd. Verzamelde informatie wordt niet gedeeld met andere Google diensten of andere partijen.

Functionele Cookies
Tijdens je bezoek maakt WordPress  gebruik van een cookie om te controleren of cookies door je browser worden ondersteund. Deze cookies worden gebruikt voor een goede werking van de website en het bijhouden van persoonlijke voorkeuren.

Social media en video tools
Voor bepaalde plugins maken wij gebruik van de diensten van andere bedrijven. Met deze andere bedrijven hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de door hen geplaatste cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen. Een lijst van deze bedrijven is hieronder terug te vinden.

  • Vimeo
  • Youtube
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

HubSpot Cookies
Wij gebruiken HubSpot om de door jou achtergelaten persoonsgegevens en contact voorkeuren op een veilige manier op te slaan en voor bepaalde plugins, zoals de chat. Tevens worden deze cookies gebruikt voor een goede werking van de website en het bijhouden van persoonlijke voorkeuren.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Hierbij zijn strikte afspraken gemaakt over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google niet toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Bovendien laten wij Google de IP-adressen anonimiseren.

Hotjar

Wij gebruiken Hotjar om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Hierbij zijn strikte afspraken gemaakt over wat zij mogen bijhouden. Hierbij laten wij Hotjar de IP-adressen anonimiseren. Ook wordt Hotjar gebruikt voor anonieme enquêtes op onze website.

HubSpot

Wij gebruiken HubSpot om de door jou achtergelaten persoonsgegevens en contact voorkeuren op een veilige manier op te slaan. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met HubSpot gesloten. Hierbij zijn strikte afspraken gemaakt over wat zij mogen bijhouden. De volgende gegevens worden hiervoor gebruikt: jouw voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, deelnamedetails (van evenementen, online subscriptions en/of bijeenkomsten), IP-adres, social ID, cookie ID 

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om jouw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:
De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL), waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je jouw persoonsgegevens invoert. Bovendien zijn wij ISO 27001 gecertificeerd.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum aan het begin van dit document en kijk regelmatig of er nieuwere versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze regelgeving wordt ook wel de Autoriteit Persoonsgegevens genoemd.

Wij hebben geen Functionaris Gegevensbescherming (FG), maar we helpen je graag met jouw vragen. Hiervoor kun je contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

A New Spring BV
Westblaak 180
3012 KN Rotterdam
nick@anewspring.nl
+31 (0)10 2447460