Nieuwsgierig naar het kostenplaatje?

We duiken graag samen met jou in de cijfers.

De ene organisatie is de andere niet. Daarom gaan we graag met je rond de tafel zitten om jouw business case te bespreken.

Hoe groot is de organisatie en wat heb je van ons nodig om nog succesvoller te worden met jouw trainingen? Met de antwoorden op deze vragen kunnen we je meer vertellen over de prijs.

Liever een sneak peek in de financiën voordat je een offerte aanvraagt?

Wat we wel alvast kunnen verklappen, is hoe het kostenplaatje bij ons is opgebouwd. Bij aNewSpring voor Organisaties bestaat de prijs uit twee onderdelen: de licenties en een jaarlijkse fee.

De prijs van een licentie
Met licenties kun je deelnemers een jaar lang toegang geven tot jouw online omgeving op het aNewSpring leerplatform. Welke training(en) zij kunnen volgen en voor hoe lang? Dat bepaal je zelf, net als de prijs die een deelnemer betaalt voor de door jou gemaakte training. Niet alle aangeschafte licenties kunnen gebruiken? Geen zorgen. Ze kunnen nog tot twee jaar na aankoop worden geactiveerd. Om te voorkomen dat je met ongebruikte licenties blijft zitten, kunnen ze tot twee jaar na aankoop worden geactiveerd.

Je betaalt bij aNewSpring voor Organisaties geen vast bedrag per licentie. In plaats daarvan maken we gebruik van prijsbundels. Het voordeel hiervan is dat je minder gaat betalen naarmate jouw organisatie verder groeit.

Waar is de jaarlijkse fee voor?
Bij aNewSpring voor Organisaties betaal je een jaarlijkse fee voor alle extra’s die je bij aNewSpring voor Trainers niet krijgt. De pluspunten zitten niet alleen in de bijkomende platform features, maar ook in de service en begeleiding. Het grote verschil tussen de twee is namelijk dat we bij aNewSpring voor Organisaties nog nauwer met je samenwerken. Hoe we precies meebouwen aan jouw weg naar (meer) succes? Dat lees je op deze servicepagina.