Vraag een offerte aan

Elke onderneming en situatie verschilt. We willen er zeker van zijn dat alles wat we bieden aansluit op wat je echt nodig hebt. Laten we kennismaken en samen gaan verkennen!

Benieuwd naar de investering?
Kom, dan duiken we samen in de cijfers!

Geen organisatie is hetzelfde. Daarom nemen we het liefst even de tijd om samen met jou je business case door te nemen.

Hoe groot is jouw organisatie? Hoeveel cursussen heb je? Hoeveel deelnemers train je per jaar? Zomaar een paar vragen die van belang zijn om in te schatten hoe we jou nog succesvoller kunnen maken met aNewSpring.

Op basis van het gesprek kunnen we je een inschatting geven van de benodigde investering.

Vraag een offerte aan

Ons prijsmodel

Wat we al wel kunnen vertellen is hoe onze prijzen gestructureerd zijn. Bij aNewSpring voor Organisaties zijn er twee delen: de licenties en een jaarlijks bedrag.

Licenties

De prijs per licentie

Deelnemers krijgen een jaar toegang met hun licentie. Een licentie kan tot twee jaar na aanschaf geactiveerd worden. Bij aNewSpring voor Organisaties is er geen standaardprijs voor licenties; hoe meer je groeit, hoe minder je betaalt per licentie.

Waarom een jaarlijks bedrag?

Bij aNewSpring voor Organisaties dekt het jaarlijkse bedrag alle extra's die je niet krijgt bij aNewSpring voor Trainers. Daarnaast stelt het ons in staat om nauw met je samen te werken op de weg naar (meer) succes.