Litop

Impact maken met virtual reality

‘’De virtual reality-functionaliteit maakt leren zoveel leuker. De mogelijkheden van het gebruik zijn eindeloos!’’ Met deze learning journey kon Litop hun studenten een vernieuwende ervaring aanbieden.

Deze learning journey was genomineerd voor de aNewSpring Awards 2021.

De organisatie

Litop is gespecialiseerd in het opleiden van productiepersoneel, met name operators.

Meer over Litop

Trends op gebied van leren

Litop heeft het antwoord gevonden op de vraag: ‘’Hoe kunnen wij onze studenten een vernieuwende learning experience bieden?’’ Voor hun studenten is het belangrijk dat de cursus brede mogelijkheden biedt om de context en de essentie van de acties goed over te brengen. Litop heeft innovatief gebruikgemaakt van de laatste trends op het gebied van learning en marketing; de studenten konden nu zelf rondkijken bij acties door middel van virtual reality.

Innovatieve tool

De studenten maakten voorheen opdrachten in Microsoft Word, wat vaak als saai werd ervaren. Daar moest verandering in komen.

Litop ontwikkelde eigen virtual reality software die makkelijk in aNewSpring te gebruiken was. De studenten konden nu zelf aan de slag gaan. Binnen aNewSpring konden zij deze modules gemakkelijk inleveren bij hun praktijkopleider.

Het hoeft niet saai te zijn

Voor de klanten van Litop is er ook veel veranderd; de software wordt nu namelijk ook ingezet voor onboarding. De klanten kunnen de VR-modules zelf eenvoudig up-to-date houden en wijzigingen direct doorvoeren in aNewSpring. De reacties op de virtual reality-functie binnen aNewSpring waren erg enthousiast. De studenten gaven aan dat het leren zoveel leuker werd. Het leven is veel te kort voor saaie lesstof, toch?

Geïnspireerd geraakt?

Ontdek wat ons platform voor jou kan betekenen