Kom inspiratie opdoen tijdens een evenement

Door mensen met elkaar te verbinden kan je kennis delen. Daarom bezoeken we regelmatig evenementen, spreken we op evenementen en organiseren we ze zelf.

Evenementen

We houden ervan om online te zijn. Om bij te dragen aan de leercommunity. Maar ‘online’ is niet altijd het best passende medium. Soms is een offline evenementen gewoon beter. Daarom doen we beiden.

Hieronder vind je informatie over al onze evenementen die allemaal te maken met leren en met het helpen creëren van training met impact.

Blijf op de hoogte

Ontvang je graag een uitnodiging voor één van onze evenementen of blijf je gewoon graag op de hoogte? Vul dan het formulier in.

Voorgaande evenementen

12
Feb.
Fishbowl: Whoes and Wonders of Learning Technology
Londen, Groot-Brittannië

Welke rol speelt technologie in de wereld van leren. Hoe kan technologie helpen bij innovatie? Doe mee tijdens een interactieve Fishbowl.

24
Jan.
Proeverijen
Brussel, België

Ben je voor 2019 op zoek naar inspiratie over leren en ontwikkeling? Dan ben jij blijkbaar op zoek naar de L&D Proeverijen.

12
Dec.
Learning Failures United
Rotterdam, Nederland

Onder het genot van een hapje en drankje werden ‘epic learning fails’ gedeeld. Zodoende werd er geleerd van elkaars beste mislukkingen, en natuurlijk werd er veel gelachen.

12
Nov.
Masterclass Learning Design
Rotterdam, Nederland

Julie Dirksen – schrijver van ‘Design For How People Learn’ – gaf een eendaagse workshop over Learning Design in Rotterdam.

29
Okt.
Masterclass Microlearning
Rotterdam, Nederland

Shannon Tipton – ‘The Queen of Microlearning’ – organiseerde samen met aNewSpring een eendaagse masterclass over Microlearning in Rotterdam.

Neem even een momentje..

Klik op ‘Akkoord’ om onze voorwaarden te accepteren voor het gebruik van de website of klik op 'Privacy Opties' om jouw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Privacy statement | Sluiten
Privacy opties