LFU

Welkom bij Learning Failures United 2024

Succesverhalen worden overal gedeeld, maar fouten blijven vaak achter gesloten deuren. Daar gaan we op donderdagavond 8 februari verandering in brengen! Wil je meer weten? Lees verder of bekijk de video hieronder.

Je bent uitgenodigd!

Fouten maken is een belangrijk onderdeel van het leerproces. Het is niet het eindpunt, maar een onvermijdelijke stap op weg naar succes. Maar waarom staan we daar dan zo weinig bij stil?

Na een succesvolle editie in 2019, blaast aNewSpring samen met Develhub de Learning Failures United nieuw leven in. Dit is poging nummer twee. Ja, ook wij moeten onze fouten toegeven. Na wat promotie bleken we het minimum aantal deelnemers voor de editie in november 2023 niet gehaald te hebben. Daar leren we van, zodat we de avond op 8 februari wel laten slagen!

Dit wordt een avond waarop leerprofessionals hun fouten kunnen delen met elkaar. Maar nog belangrijker, het is een uitgelezen kans om de waardevolle inzichten uit te wisselen die eruit zijn gehaald! Dit combineren we met een hapje, een drankje én uitzicht over de skyline van Rotterdam.

De plekken zijn beperkt, dus grijp je kans en meld je snel aan voor donderdagavond 8 februari. Inloop is vanaf 17:00 en we eindigen rond 19:00. Nog niet uitgepraat tegen die tijd? Geen probleem, want daarna wordt er nog verder geborreld!

DISCLAIMER: Learning Failures United is georganiseerd om veilig fouten te kunnen delen met elkaar, zonder dat je bang hoeft te zijn dat alles op straat komt te liggen. Door je aan te melden, ga je akkoord met de regel dat je discreet omgaat met wat andere deelnemers vertellen.

Meld je aan en leer van elkaars fouten: