Dagelijkse retentietraining zorgt ervoor dat deelnemers hun vaarbewijs halen.

VBO biedt al langer dan 10 jaar vaarbewijscursussen aan in Nederland. Dat doen zij door deelnemers een aantal lessen te laten volgen verdeeld over een aantal weken. Maar daarbij liepen ze tegen een probleem aan. Veel studenten gaven namelijk geen aandacht aan de lesstof en zij vergaten vaak wat zij geleerd hadden in vorige lessen. Totdat zij ons ontmoetten!

vbooo1

VBO besloot met MemoTrainer te gaan werken, een van de hulpmiddelen van aNewSpring. Deelnemers bij VBO gebruiken nu dagelijks MemoTrainer. Het helpt hen om materiaal wat zij nog niet volledig beheersen te trainen en om materiaal wat zij anders misschien zouden vergeten te onthouden. Zij ondervonden dat door het gebruik van MemoTrainer studenten vaker en effectiever geconfronteerd werden met wat zij nog moesten leren. Op deze manier was het ook waarschijnlijker dat stof bleef hangen. Sinds het gebruik heeft VBO een hoger slagingspercentage onder haar studenten waargenomen.

‘’Ik ben altijd op zoek naar nieuwe innovaties en aNewSpring ook, daarom vind ik het fijn om met hun systeem te werken.’’
– Ben Ros, Directeur van VBO

Geïnspireerd? 

Wil jij ook graag weten hoe aNewSpring voor jou een oplossing kan zijn? Vraag dan een persoonlijke en gratis demo aan!