Maak een training waar je cursisten op zitten te wachten

We hebben aNewSpring ontworpen om gemakkelijk inspirerende leertrajecten te ontwikkelen. Bepaal wie je doelgroep is en
hun kenmerken. Ga daarna aan de slag met ons leerplatform, maak mooie leerpaden en inspireer je cursisten. Geen saaie training meer!

Creëer inspirerende leertrajecten

Ontwikkel uitzonderlijke cursussen die professionals slimmer laten leren en beter laten presteren. Gebruik verschillende leeractiviteiten, maak content direct in het platform via de editor, voeg externe content toe op basis van SCORM, en laat het er mooi uitzien door de standaard look & feel te gebruiken of pas deze aan voor je eigen stijl.

Leerpaden

Elk leerpad bestaat uit leeractiviteiten. Dit kunnen lessen, enquêtes, opdrachten, assessments, evaluaties en evenementen zijn. Je kunt ook externe activiteiten gebruiken zoals een webinar of webcamopdracht.

Jij kunt instellen hoe deze bij de deelnemers aankomen: één tegelijk, allemaal tegelijk, gebaseerd op individuele voortgang, adaptief, geactiveerd door de begeleider of op vaste intervallen.

aNewSpring: Learning Journey

Hergebruik en manage content

Content en cursussen worden volledig online onderhouden. Dankzij onze flexibele structuur kun jij content centraal updaten of hergebruiken voor meerdere cursussen zonder te dupliceren.

Verrijk SCORM

aNewSpring is SCORM gecertificeerd, SCORM-pakketten kunnen worden geïmporteerd als activiteit. Je kunt SCORM content verrijken dankzij de sociale en adaptieve functionaliteiten van aNewSpring.

Online authoring: Plus-editor

Met de Plus-editor kun je een gevarieerde learning journey bouwen door teksten, afbeeldingen, Slideshare, Flash, HTML, YouTube en/of Vimeo filmpjes te combineren.

Extra cursus functionaliteiten

Voeg extra’s toe aan je leerpad zoals een woordenlijst, extra oefeningen, deelnemerslijst, communicatietools, bibliotheek, zoekfunctie en kalender.

Add-ons

Ons platform integreert met een hoop webservices, software en andere platformen zodat jij nog betere leeroplossingen kunt creëeren. Meer informatie over onze add-ons kun je hier terugvinden.

Patricia van der Have

Top 10 meest gestelde vragen over aNewSpring

Als jij enigszins op onze klanten lijkt, dan heb je waarschijnlijk wat vragen tijdens het bekijken van deze tour. Omdat ik verantwoordelijk ben voor inbound sales bij aNewSpring heb ik waarschijnlijk wel meer dan 1000 vragen beantwoord (telefoontjes en emails) over aNewSpring. In mijn blog vind je de antwoorden op de tien meest gestelde vragen.

aNewSpring: Question Types

Verschillende vraagtypen

Onze interface is zo ontworpen dat zowel jij als je studenten een optimale, intuïtieve leerervaring beleven. In aNewSpring kun je gemakkelijk de volgende vragen maken:

 • Multiple choice;
 • Multiple response;
 • Fill-in-the-blank – tekst;
 • Fill-in-the-blanks – drag & drop;
 • Hotspot;
 • Matrix;
 • Matching;
 • Open vragen;
 • Assesmentvragen;
 • Multimediavragen: type API voor gaming, simulatie en uitzonderlijke vraagtypen.

In je eigen look & feel

Contentcreatie gebeurt onafhankelijk van de stijl die je kunt toevoegen in de CSS. Content kan dus gebruikt worden in verschillende look & feels en wordt centraal geupdate. Kies een thema of laat ons een persoonlijke look & feel voor je ontwerpen.

Je kunt meerdere cursussen in dezelfde look & feel hebben, of één cursus in verschillende stijlen aanbieden.

aNewSpring: Looks&Feel cactus
aNewSpring: Looks&Feel Camera

Adaptive Learning Journeys

Maak een cursus die zich aanpast aan de voorkeuren van de gebruiker. Zet de adaptieve mogelijkheden van het platform in, laat cursisten slimmer leren door gebruik te maken van de MemoTrainer en gebruik conditionele leeractiviteiten om het spannend te houden.

aNewSpring: Adaptive Learning Journeys

1. Slim onthouden met MemoTrainer™

Het is belangrijk te herhalen wat je net hebt geleerd zodat je het niet vergeet. MemoTrainer™ is een dagelijkse, persoonlijke training waarmee je kennis in het langetermijngeheugen opslaat. Zo kunnen deelnemers zich effectief en efficiënt voorbereiden op een examen met behulp van de MemoTrainer™.

2. Maak je cursussen adaptief

Door automatisch te focussen op individuele behoeften behalen deelnemers hun doelen sneller en makkelijker. In aNewSpring is het mogelijk om deelnemers alleen de leeractiviteiten voor te schotelen die zij het meest nodig hebben.

Conditionele leeractiviteiten

Geef deelnemers toegang tot leeractiviteiten gebaseerd op regels. Specifieke activiteiten worden automatisch beschikbaar wanneer een conditie gehaald wordt zoals een bepaalde score, datum of wanneer een andere activiteit is afgerond.

Certificaten
Gebaseerd op bepaalde regels kan een automatisch certificaat in PDF gegenereerd worden. Ieder certificaat heeft een unieke code zodat alle certificaten gevonden en gecheckt kunnen worden.

aNewSpring: Conditional Learning Activities

Blended learning

Combineer online en offline training om een krachtige en effectieve leerervaring op te zetten. Experimenteer met video’s, 360° assessments, quizzes, examens, webinars, live trainingen, evaluaties en nog veel meer.

aNewSpring Events

Events

Voeg evenementen zoals praktijkexamens aan je learning journey. Deelnemers kunnen zich dan vanuit de learning journey inschrijven voor een tijdslot of locatie.

De deelnemer ziet, wanneer je een event toevoegt, een losse activiteit staan in de learning journey. Wanneer deze geopend wordt zijn meer details zichtbaar en kan hij/zij zich inschrijven en eventueel weer uitschrijven.

Begeleiding door docent

De combinatie van trainingen door een docent en automatische adaptieve online begeleiding biedt de deelnemer een optimale leerervaring.

Beoordelen en feedback workflow

Deelnemers kunnen opdrachten online inleveren. Docenten krijgen hiervan een notificatie en klikken door om feedback en cijfers te geven in aNewSpring.

Inzicht in je deelnemers

Statistieken laten gedetailleerd de voortgang en resultaten zien van jouw deelnemers. Een samenvatting hiervan wordt automatisch naar de docent verzonden. Docenten kunnen zo makkelijk zien wanneer er extra instructie nodig is of wanneer de cursus aangepast moet worden.

aNewSpring Create Activities

Activeer of voeg extra content toe

Docenten bepalen het tempo door content en activiteiten beschikbaar te maken. Daarnaast kunnen zij extra content toevoegen naast de ‘standaard’ leermaterialen zoals:

 • Les
 • Events
 • Documentatie
 • Opdracht
 • Vaardigheidsopdracht
 • Toets
 • Proefexamen
 • Assessment
 • Enquête
 • 360 graden Feedback
 • SCORM
 • Certificaat
 • Externe Activiteit
 • Webinar

Social learning

Een deelnemercommunity creëert een rijke bron aan kennis. Discussies en notities in de content zorgen voor krachtige leerervaringen voor zowel trainers en deelnemers. In aNewSpring kan er op een veilige manier met elkaar worden gediscussieerd tijdens het leren.

Deel, geef feedback & discussieer

Deelnemers kunnen hun kennis delen, feedback krijgen en discussiëren met hun medestudenten direct naast de content. Zij hoeven niet naar een apart forum te gaan.

Docenten kunnen berichten versturen naar individuele deelnemers of naar een groep. De docent krijgt notificaties gebaseerd op individuele voortgang of resultaten en kan daar direct op reageren.

aNewSpring Social Learning

Informeel leren

Gebruik aNewSpring ook voor leren dat plaatsvindt buiten de door een docent begeleide cursussen om, zoals zelfstudieprogramma’s, performance support en coaching.

Social Media integratie

Begeleiders en deelnemers hebben hun eigen profielpagina en kunnen hier hun LinkedIn, Facebook, Twitter en Skype aan koppelen. Hierdoor wordt communicatie persoonlijker en makkelijker.

Verkoop en verspreid

Zet een demo klaar en schrijf direct cursisten via de catalogusfunctionaliteit in. Een webshop is niet nodig. Uiteraard kan je aNewSpring ook integreren met andere platformen en systemen via een API. Je kan bovendien voor meerdere klanten verschillende catalogi beheren.

aNewSpring Catalogue

1. Inclusief webshop

Onze webshopmodule helpt je om direct je cursussen online te verkopen. Deelnemers krijgen na betaling meteen toegang. Het is makkelijk om je cursussen te promoten en te verkopen. Dankzij de Buckaroo add-on kan er snel en gemakkelijk afgerekend worden met betaalmogelijkheden zoals PayPal, iDeal of een creditcard.

2. Geef gratis een demo van je cursus

Om je cursussen te promoten bieden we je de mogelijkheid om gratis democursussen of kleine kennistests te verspreiden. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven en zo een voorproefje van jouw cursus krijgen!

Informatiebeveiliging: ISO 27001

Om de veiligheid te waarborgen heeft aNewSpring een information security management systeem (ISMS) ingevoerd. De certificering toont aan dat het proces voor het ontwikkelen en het gebruik van het leerplatform voldoet aan de internationale standaard voor informatiebeveiliging.

Integreer je gebruikersadministratie

Wij hebben een API waarmee een Single Sign On (SSO) gecreëerd kan worden met andere platforms zoals portals en andere administratie-applicaties.

Schrijf deelnemers in

Deelnemers kunnen makkelijk toegang tot jouw cursus krijgen, bijvoorbeeld door middel van een toegangscode, het LMS van je klant (LTI, SCORM of AICC) of via de webshop van aNewSpring.

Verspreid één cursus meerdere keren

Je kunt gemakkelijk één cursus aan meerdere groepen aanbieden en toch de cursuscontent centraal beheren. Per cursusuitvoering kun je het design veranderen, andere begeleiders toevoegen en de startdatum veranderen.

Patricia van den Have

Meer weten over aNewSpring?
Patricia helpt je graag verder.
+31 (0)10 2447460

Bekijk deze klantcases: