Release 77:
Verbeterde beoordelingsflow,
schermen, meelopen en meer

by Govert de Jong
04 December 2018

O

p dinsdag 4 december zijn er voornamelijk verbeteringen doorgevoerd voor de begeleider in het platform. Dit zorgt ervoor dat de begeleider nog effectiever kan werken in het platform. Daarnaast hebben we nog meer features toegevoegd.

In de video hieronder vertel ik je meer over deze release.
Lees je liever? Scroll dan even naar beneden.

Opdrachten herbeoordelen en wisselen van beoordelaar

Oeps! Verkeerd ingevuld… Geen probleem, je kunt nu open vragen en (video-)inleveropdrachten herbeoordelen als begeleider. Let op dat je dit wel even aanzet bij de betreffende activiteit waar dit mogelijk moet zijn. Dit kan je ook doen als het template al live staat. Heb je een nieuwe template? Dan staat dit standaard al voor je aan.

Verkeerd ingeleverd door de deelnemer? Een deelnemer kan, voordat een begeleider een (video-)inleveropdracht heeft nagekeken, zelf nog wisselen van beoordelaar.

Verbeterd overzicht voor de begeleider

Meelopen met de uitvoering is verduidelijkt voor de begeleider.
Je krijgt nu tekst met uitleg te zien wanneer je over het oog-icoontje beweegt. Wanneer je meeloopt, heb je in je learning journey als begeleider nu twee knoppen toegevoegd ‘Terug naar begeleiden’ en ‘Stoppen met meelopen’. Wanneer je op het overzicht kijkt en je loopt al mee, dan kan je op het blauwe oogje klikken om weer terug in de learning journey te komen.

Het filter is uitgebreid op het overzicht van de begeleiden-pagina.
Een begeleider heeft nu meer opties om te filteren. Dit filter loopt over meerdere pagina’s heen, waardoor het geldt voor alle beschikbare uitvoeringen van een begeleider. Dit geldt ook voor het sorteren.

Beoordelen? Kat in ’t bakkie!

Het beoordelen van opdrachten van een begeleider is makkelijker gemaakt. Een begeleider kan nu ‘Beoordeel en volgende’ kiezen en hoeft dus niet steeds terug naar het overzicht. Ook zijn er optimalisaties doorgevoerd voor het invoeren van een score. Je kunt nu typen, pijltjes gebruiken en je scroll-knop op je muis gebruiken om de juiste score te kiezen.

Informatie toevoegen bij webinar- en externe activiteit

Je kunt nu aanvullende informatie toevoegen bij een webinar- en externe activiteit, wat ervoor zorgt dat een deelnemer deze activiteit kan starten en zich in kan lezen op deze activiteit. Daarna kan de deelnemer starten met de activiteit. Je kunt hier bijvoorbeeld instructies kwijt voor je webinar en aangeven wat er behandelt gaat worden in externe activiteit, zoals een klassikale les.

Overige aanpassingen

Weten wat we nog meer hebben verbeterd? Bekijk hier de volledige release notes.
Mocht je vragen hebben over de release, twijfel niet om contact op te nemen met support!