Interactieve leertechnologie zonder zorgen, geïntegreerd met bedrijfsprocessen.

Reed Business Opleidingen is één van de grootste bedrijfsopleiders in Nederland. Zij schakelden ons in om de efficiëntie van hun training te maximaliseren. Hun leeromgeving bevat een persoonlijke beoordeling van de kerncompetenties van iedere student, een portfolio met de uitwerking van case studies, spelelementen en een community om kennis te delen. Allemaal ondersteund door ons, zodat Reed Business Opleidingen zich geen zorgen hoeft te maken over de technologie achter hun omgeving.

elsevierrrr1

Volgens Reed Business Opleidingen zijn deelnemers door interactieve elementen in de cursussen meer betrokken geworden bij hun cursus. Zij zijn beter in staat om praktisch toe te passen wat ze geleerd hebben door andere deelnemers en begeleiders te voorzien van input. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich verbonden voelt en in de praktijk meer betrokken wordt.

“Complimenten aan de MemoTrainer van aNewSpring! Ik heb al echt heel veel manieren van studeren geprobeerd en dit is de enige methode die me hielp mijn examen te halen.’’
– Student van Elsevier Opleidingen
Inspiring Learning Kookboek cover afbeelding

Geïnspireerd?

Download dan ons gratis Inspiring Learning Kookboek. Kies, combineer en test verschillende leeringrediënten voor jouw ultieme leerrecept!