Technologie die mensen helpt met leren

Onze 250 klanten hebben al meer dan 500.000 cursisten getraind. Deze leerlingen hebben meer dan 50 miljoen gepersonaliseerde lessen gevolgd en meer dan 10.000 bedrijven hebben een training geleverd gekregen via ons platform.

Wij zijn er zeker van dat onze oplossing een grote waarde creëert voor onze klanten en hun klanten, daarom is het platformgebruik van aNewSpring gratis. Daarna hanteren we een ‘pay-per-use’ businessmodel, gebaseerd op het succes van onze klanten.

Accreditaties & lidmaatschappen

Lees hier meer over onze LPI accreditatie.

Meer info over onze ISO 27001 certificering.

Ons team

Allemaal gek op leren!

 • Allard Kragt
  Allard KragtCustomer Success Engineer

  Ik vind leren erg interessant en vind het fijn dat ik onze klanten daarmee kan helpen – vooral met grafisch design en support. Leren doe ik bijna elke dag, vooral vreemde talen onder de knie krijgen vind ik een leuke uitdaging. Ik merk dat hoe vaker ik hiermee bezig ben, hoe meer ik leer te leren.

 • Ben Sedee
  Ben SedeeOntwikkelaar

  Naast dat ik ontwikkelaar ben, ben ik ook een leraar omdat ik het leuk vind mensen te helpen met leren. Bij aNewSpring combineer ik deze twee dingen en ontwikkel ik een techniek die anderen de mogelijkheid geeft om kennis te delen. Daarnaast vind ik het te gek dat wij dingen ontwikkelen die graag gebruikt worden door onze klanten.

 • Brant Seethaler
  Brant SeethalerCommercial Director

  Ik hou van mensen. Dat klinkt misschien gek, maar ik ben gefascineerd door wat andere mensen motiveert. Of dat nu de mensen uit ons team zijn, de klanten die we helpen of een onbekende bij de bushalte: door een open en nieuwsgierige houding over hoe anderen naar de wereld kijken, leer ik elke dag weer.

 • Christian Kimmel
  Christian KimmelNew Business Developer

  Men zegt vaak dat de reis belangrijker is dan de bestemming. Daar sluit ik mij dan ook zeker bij aan! Ik heb ervaren dat leren leuk moet zijn en moet plaatsvinden in een positieve omgeving. Of deze digitaal, klassikaal of blended is. De visie van aNewSpring is wat dat betreft dan ook duidelijk: “The Inspiring Learning Journey”.

 • Corjan Bast
  Corjan BastContent Marketeer

  Zodra we op de wereld gezet worden beginnen we met leren. Het is mijn missie om hier nooit meer mee te stoppen.

 • Dilek Taydaş
  Dilek TaydaşOffice Manager
  Bij mij gaan nieuwsgierigheid en leren hand in hand. Leren door te doen, leren door te lezen en leren door te ervaren. Leren is voor mij noodzaak; om te perfectioneren wat ik al kan, om vooruit te blijven gaan en om een andere weg te kunnen inslaan als rechtdoor gaan niet meer gaat. En om natuurlijk mijn nieuwsgierigheid te blijven voeden. Op mijn plek bij aNewSpring dus!
 • Ger Driesen
  Ger DriesenLearning Innovation Leader

  Ik ben mijn hele professionele leven actief geweest rondom leren: als opleidingsadviseur, trainer, training & development manager, ondernemer, schrijver en spreker. Werkzaam zijn rondom leren is mooi en iets dat er echt toe doet. Ik ga er nog een hele tijd mee door.

 • Gerthilde Mastenbroek
  Gerthilde MastenbroekCustomer Success Advocate

  Het geeft voldoening om een rol te spelen in het verbeteren van aNewSpring en mensen op weg te helpen om succesvol te worden in de opleiderswereld. Ik leer graag nieuwe dingen, en vooral door het ook te doen.

 • Govert de Jong
  Govert de JongOnboarding Specialist

  Het leven ervaar ik als leren. Ik probeer alles in mij op te nemen en leer graag van anderen. Mijn fascinatie voor de natuur en andere culturen stimuleert mij om de wereld vanuit verschillende standpunten te bekijken. De gebruikers van het platform van aNewSpring zijn zeer uiteenlopend en van hen leer ik dan ook elke dag een beetje meer over hun specialiteiten. Het geeft mij een kick hen te helpen bij het begeleiden van interessante leertrajecten.

 • Joost den Boon
  Joost den BoonOntwikkelaar

  Ik laat computers graag doen wat ik wil, vandaar dat ik programmeur ben geworden. Voor mijn stage hier terecht gekomen, en vervolgens mocht ik blijven. Het aNewSpring team en het aNewSpring platform zijn fijn om respectievelijk mee en aan te werken.

 • Karlijn van den Bosch
  Karlijn van den BoschInternational Business Developer

  Door mijn grote nieuwsgierigheid naar slimme, moderne manieren van leren en ontwikkelen, zit  ik bij aNewSpring goed om mijn plek. Zoals ik mezelf uitdaag te blijven leren en innoveren, denk ik ook graag met de klant mee wat voor inspiring learning journey het meest effectief is.

 • Katalin Boer-Sorban
  Katalin Boer-SorbanOntwikkelaar

  Als kind vond ik het al leuk om anderen te helpen met leren. Tijdens mijn werk als docent Informatica streefde ik ernaar om de leerstof zo boeiend en begrijpelijk mogelijk te maken.
  Het allerleukste aan werken bij aNewSpring vind ik dat we dat hier op grote schaal kunnen laten plaatsvinden. Wij kunnen voor duizenden deelnemers het leren makkelijk maken door het platform wat wij hun docenten bieden. Ik ben blij dat ik daaraan mee kan werken!

 • Madeleine de Bruin
  Madeleine de BruinCustomer Success Manager

  Verandering is waar het allemaal om draait. We stappen over op andere manieren van werken, van communiceren en samen leven. Leren speelt hierin voor mij een sleutelrol. Door voortdurend te leren, ga je gemakkelijker om met veranderingen. Ik ben nieuwsgierig naar verschillende (werk)culturen en naar drijfveren van mensen. Bij aNewSpring help ik klanten om mooie en effectieve leertrajecten te realiseren en dat geeft mij veel energie!

 • Marlijn van de Kerkhof
  Marlijn van de KerkhofProcess and Quality Assurance Manager

  De sfeer hier bij aNewSpring is erg goed. Ik denk dat leren iets is dat je iedere dag een beetje doet, dus ik vind het fijn om bij een bedrijf te werken dat dat mogelijk maakt.

 • Martèn de Prez
  Martèn de PrezOwner/Managing Director

  Ik vind het geweldig wanneer ons team en onze klanten samenwerken, innoveren om mensen écht effectiever te laten leren. Gandhi zei ooit: Learn like you will live forever. Dat streef ik graag na, ondanks de leeruitdaging die ik heb vanwege dyslexie. Voor mij was leren daarom altijd lastig, maar dit heeft er wel voor gezorgd dat ik extra gemotiveerd ben onderdeel te zijn van de leerinnovatie.

 • Michael Mendonça
  Michael MendonçaOnline Marketeer

  Het lezen van boeken is niet echt mijn ding. Ik leer het liefst van anderen, daar krijg ik energie van. Jong of oud, ervaren of onervaren. Het maakt mij niet uit. Daarom is werken bij aNewSpring zo leuk, je leert elke dag wel wat van klanten of je collega’s.

 • Natasja Fragoso
  Natasja FragosoFinance Manager

  Bij aNewSpring kan ik mijn liefde voor leren combineren met mijn interesse in wetgeving en talent voor cijfertjes. De wereld van HR en Finance is continue onderhevig aan veranderende spelregels en trends waarvan ik steeds op de hoogte moet blijven. Een van onze core values is Eigen Wijsheid, en door voortdurend vakbladen te lezen, regelmatig workshops en lezingen bij te wonen en zo nodig experts te raadplegen blijf ik bij. Een baan dus met veel leermomenten!   

 • Nick Snoek
  Nick SnoekNew Business Developer

  Het is nog niet zo lang geleden dat ik de schoolbanken verliet, maar leren is iets waar ik nog lang niet mee klaar ben. Ik ben van mening dat je van iedereen iets kunt leren, zolang je er maar voor open staat. Het delen van kennis is voor mijn dus heel belangrijk en ik ben blij dat ik nu in een omgeving werk waar dat centraal staat.

 • Patricia van der Have
  Patricia van der HaveNew Business Developer
  Het leuke van mijn werk als New Business Developer is dat ik dagelijks gesprekken mag voeren met mensen die vernieuwende ideeën hebben over leren. Op die manier krijg ik van alles mee over wat zich afspeelt binnen verschillende branches. Daar krijg ik energie van!
 • Paul van Helmond
  Paul van HelmondSenior Onboarding Specialist

  Anderen succesvol maken, daar haal ik elke dag mijn motivatie uit. Voorheen deed ik dat als manager van een salesteam, nu help ik alle klanten van aNewSpring met het implementeren van onze applicatie en het opzetten van mooie trainingsproducten. Het succes van onze klanten is ons succes en als ik daar een bijdrage aan heb geleverd zie ik het ook als een persoonlijk succes.
  Leren doe ik zelf vooral door te ‘ervaren’, en ik ben vastberaden om dat nog heel veel te doen.

 • Remco Rotteveel
  Remco RotteveelCTO

  Het analyseren van technische problemen en het bedenken van een elegante oplossing hiervoor geeft mij erg veel voldoening. De techniek ontwikkelt zich in een razend tempo. Als je je niet continu blijft ontwikkelen, dan loop je al snel achter de feiten aan. Alleen door te blijven leren kan ik het hoofd bieden aan de technische uitdagingen van ons bedrijf.

 • René Persoon
  René PersoonOwner/Founder

  Er zijn drie dingen die ik het liefste doe: Ondernemen, reizen en lekker koken. Ik moet mijzelf blijven ontwikkelen op deze gebieden, mijn grenzen opzoeken en leren van mijn fouten. Toen ik trainer was zocht ik naar een manier om mijn studenten te laten onthouden wat ik ze had geleerd. Omdat ik geen oplossing kon vinden die bij mij paste startte ik aNewSpring.

 • Rik Achterberg
  Rik AchterbergProduct Designer

  In mijn werkveld is het erg belangrijk om up to date te blijven met de laatste trends en ontwikkelingen in usability en interface design. Ik wil graag dat mensen blij worden als ze ons product gebruiken, dus daarom is leren over al deze dingen onderdeel van mijn dagelijks werk.

 • Stefan van den Tol
  Stefan van den TolCCO - Chief Customer Officer

  Ik vind het prettig om in een energieke en positieve omgeving te werken. Het voelen van verantwoordelijkheid, oplossingsgericht denken en de positieve attitude zit bij aNewSpring in ieders DNA. Mijn doel is om dit gevoel over te dragen naar onze klanten en hen op de meest effectieve manier te helpen. Deze ingrediënten zorgen er, samen met een gezonde dosis humor, voor dat ik veel voldoening uit mijn werk haal.

 • Thijs van Zundert
  Thijs van ZundertAccount Executive

  Als Account Executive zoek ik naar een match met opleiders. We gaan alleen in zee als we een klant écht kunnen helpen of zelfs waarde aan diens business kunnen toevoegen. Want daar word ik blij van. Je verkoopt toch ook geen schoenen aan iemand zonder voeten?
  Het belangrijkste bij aNewSpring is de klant van de klant, dus de deelnemer. Als zij succesvol zijn, zijn wij dat ook. Ik vind dat een super sympathieke filosofie en draag daar iedere dag met plezier aan bij!

 • Yvo van Heijningen
  Yvo van HeijningenVP of Engineering

  Met 11 jaar studeren onder de gordel ben ik wel een liefhebber te noemen. Echter zat het “eeuwige” bij mij niet in “lang leve de lol”. Ik wilde echt wat leren. Dit heeft geresulteert in diverse diploma’s in uiteenlopende richtingen, van Conservatorium tot Biomedische Wetenschappen, en Elektrotechniek ertussen in. Ik ben dol op leren.

Awards

aNewSpring was genomineerd voor een e-Learning Award! In de ‘Smarter Learning’ categorie waren wij één van de 3 finalisten. Lees hier meer over onze inzending en nominatie.