Creëer, curate en lever blended learning

Vroeger gebeurde training voornamelijk klassikaal. Leertechnologie en online leren heeft echter een grote vlucht genomen waardoor het creëren van ‘de juiste mix’ van interventies geleid heeft tot blended learning.

aNewSpring is ontworpen om trainers en opleiders te helpen bij het creëren van blended learning. Wellicht heb je al een bestaande klassikale training hebt die je in een blended vorm wilt aanbieden. Of misschien wil je een volledig nieuw blended learning programme ontwerpen en bouwen. De functionaliteiten in aNewSpring maken dit allemaal mogelijk.

Nieuwsgierig naar wat je met ons platform kan doen? Bekijk dan de platformtour of maak een omgeving aan. Heb je wat inspiratie nodig? Bekijk dan de verschillende klantcases en artikelen.

Start jouw blended learning journey

Hier zijn enkele interessante blogs over blended learning om je op weg te helpen.

De voordelen van blended learning

Met alle leerinterventies en benaderingen die vandaag de dag bestaan is de echte ‘kunst’ het creëren van de ‘juiste mix’ van interventies die leidt tot de beste resultaten. Vaak maakt een bepaald type e-learning deel uit van de mix, maar dat is niet noodzakelijk.

Tools binnen aNewSpring voor blended learning

Blended learning betekent leren door verschillende activiteiten te combineren. Het resultaat is een effectiever leertraject met een hoger leerredendement. Denk aan een opzet van een leertraject met zowel online als offline activiteiten. Daarnaast kun je ook binnen een online traject gebruik maken van verschillende werkvormen. Zo biedt het platform van aNewSpring verschillende mogelijkheden om blended learning te realiseren. Hieronder een aantal voorbeelden.

Het verschil tussen blended learning en hybrid learning

Vroeger was leren iets dat op elke school min of meer hetzelfde was. Studenten gingen zitten, luisterden naar hun leraar en maakten aantekeningen, toetsen en opdrachten. Diegenen die hier goed in waren hadden geluk en haalden waarschijnlijk goede cijfers. Maar als je moeite had om op deze manier de lessen te volgen, dan was dat simpelweg gewoon jammer.

Een dosis inspiratie nodig?
Ontvang de maandelijkse Spring into Action – een samenvatting van recent nieuws, blogs en leertrends.

Aan de slag met
blended learning

Download het
Inspiring learning kookboek!

Leer meer over de verschillende ingrediënten van jouw trainingsprogramma of cursus en creëer je eigen inspirerende learning journey!

Hoe gebruiken anderen het

Hier zijn enkele voorbeelden hoe andere trainers en bedrijven blended learning gebruikten tijdens hun learning journey.

Leyden Academy: ga op de stoel zitten van de deelnemer

Wat kunnen mensen zelf doen om gezond oud te worden? Hoe bereik je die mensen? Hoe zet je hen aan tot gedragsverandering? Een opdracht vol uitdagingen voor Marie-Louise Kok van Leyden Academy.

BUILD UP Skills: e-learning voor de bouw- en installatiesector  

Duurzaamheid is onverminderd populair, ook voor de 300.000 mensen die in de bouw- en installatiesector werken. Maar hoe zorg je ervoor dat zij beschikken over up-to-date vakmanschap?

NIBE-SVV: de overstap naar adaptief online leren

Hoewel de klassikale cursussen van NIBE-SVV goed in elkaar zaten, was er weinig aanbod voor mensen die online willen leren. Hoe bouw je in zeer korte tijd de portfolio om voor online leren?

Railcenter: een nieuwe opleiding zet werkplekleren op het juiste spoor

Werkplekleren klinkt makkelijk maar het is nogal een uitdaging om het goed te doen. Door een combinatie van e-learning modules, animaties, video’s en opdrachten ontstond een erg effectief leertraject.

Fire-Learning: de brand en de theorie onder controle

Om brandweerlieden te trainen is het de bedoeling dat zij eerst de theorie leren en deze daarna in de praktijk oefenen. Maat wat doe je als ze onvoorbereid op de oefendag komen?

Neem even een momentje..

Klik op ‘Akkoord’ om onze voorwaarden te accepteren voor het gebruik van de website of klik op 'Privacy Opties' om jouw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Privacy statement | Sluiten
Privacy opties