Waar ga jij aNewSpring voor gebruiken?

Tegenwoordig heeft bijna elk type training een online onderdeel. Ben je nieuwsgierig naar hoe je aNewSpring kan gebruiken om verschillende soorten training te ondersteunen? Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

Blended learning

Wat is blended learning? Blended learning is een rijke mix van leerinterventies die online en offline kunnen plaatsvinden. Veel opleiders gebruiken aNewSpring om een online trainingscomponent toe te voegen aan een (traditionele) klassikale training.

Onboarding

Wat is onboarding? Wanneer nieuwe medewerkers bij een organisatie starten moeten ze meestal nieuwe vaardigheden, gedrag en kennis opdoen van het bedrijf waarvoor ze werken. Gebruik een online leerplatform zoals aNewSpring om nieuwe werknemers snel wegwijs te maken.

Producttraining

Wat is producttraining? Producten veranderen regelmatig en nieuwe producten worden toegevoegd aan een een portfolio. Producttrainingen zorgen ervoor dat product managers, verkopers en ontwikkelaars up to date worden gehouden.

Vaardigheidstraining

Wat is vaardigheidstraining? Vaardigheidstraining ontwikkelt de vaardigheden van de deelnemers. Voorbeelden van vaardigheidstraining zijn: verkooptraining, communicatietraining en presentatietraining.

 

Ecosysteem voor leren

Wat is een leerEcosysteem? Een Ecosysteem voor werken en leren is een systeem dat bestaat uit een verzameling aan onderwijs- en prestatiemiddelen. Ze zijn onderling verbonden en ondersteunen de gebruikers bij het uitvoeren van hun taken.

Examentraining

Wat is examentraining? Examentraining is een training die speciaal is ontworpen om een examen te behalen, bijvoorbeeld het theorie-examen voor je rijbewijs of een taaltest. Meestal bevat een examentraining een grote database van oefenvragen. Gebruik de MemoTrainer functie van aNewSpring om de deelnemers te laten slagen.

Compliancetraining

Wat is compliancetraining? Wanneer medewerkers kennis moeten opdoen over regelgeving, intern bedrijfsbeleid en procedures om hun baan beter uit te kunnen voeren volgen ze een compliancetraining. Dit kan een training zijn over bijvoorbeeld bedrijfsethiek of gedragscode.

Veiligheidstraining

Wat is veiligheidstraining? Verschillende branches hebben verplichte veiligheidstrainingen. Deze training kan generiek zijn zoals een EHBO cursus, maar het kan ook heel specifiek zijn. Een voorbeeld van een branche waar veiligheidstraining een grote rol speelt is de olie- en gasindustrie waar het voorkomen van ongevallen en fouten erg belangrijk is.

Afstandsonderwijs

Wat is afstandsonderwijs? Afstandsonderwijs is ontstaan bij studenten die cursussen volgden zonder fysiek aanwezig te zijn in het klaslokaal. Tegenwoordig is het gebruikelijk om een online platform te gebruiken om afstandsonderwijs mogelijk te maken.

Continuous learning

Wat is continuous learning? Als je veel kennis overbrengt, of als je langdurige trainingsprogramma’s aanbiedt, is het zeer nuttig om een online platform te gebruiken dat de deelnemer voortdurend betrekt en up to date houdt. Gebruik daarom de adaptieve functies in aNewSpring samen met de MemoTrainer.

Adaptieve taaltraining

Wat is adaptieve taaltraining? Normaal gesproken verschilt de taalvaardigheid per leerling. Daarom is het ook niet erg efficiënt als elke leerling dezelfde taalcursus krijgt. Door gebruik te maken van een adaptief leerplatform zoals aNewSpring ontvangt elke deelnemer een unieke training die hem/haar continu uitdaagt en nieuwe vaardigheden leert.

70:20:10 

Wat is 70:20:10? Volgens het model van 70:20:10 leren we op drie verschillende manieren. Ongeveer 70% van wat we leren gebeurte via nieuwe en uitdagende ervaringen, 20% van onze kennis doen we op via relaties (bijvoorbeeld forums, netwerken en coaching) en 10% van onze kennis halen we uit formele opleidingen (bijvoorbeeld trainingen en gestructureerde cursussen). Het aNewSpring-platform ondersteunt elke categorie.

Corporate MOOC

Wat is een corporate MOOC? MOOC staat voor Massive Open Online Course. Via een MOOC kan je een zeer grote groep mensen bereiken en opleiden. Een bedrijf kan een MOOC gebruiken om werknemers op te leiden, je spreekt dan van een corporate MOOC.

Werkplekleren

Wat is werkplekleren? Organisaties willen leren op de werkplek stimuleren. Er worden diverse middelen gebruikt om dit te ondersteunen. Denk hierbij aan een coach, opdrachten, toetsen en een online leerplatform om dit met elkaar te verbinden.

Social learning

Wat is social learning? Social learning betekent dat leren in een sociale context plaatsvindt. Mensen vinden leren van en met elkaar leuk, maar hoe wordt dit vertaald naar een online leerplatform? Deelnemers loggen in op de leeromgeving om verschillende modules te doorlopen. Daarbij ontmoeten mensen elkaar, kunnen ze lid worden van groepen, worden er verschillende onderwerpen besproken en er wordt samengewerkt.

Corporate academy

Wat is een corporate academy? In een notendop is het een online platform (of catalogus) waarin medewerkers alle trainingen kunnen bekijken die beschikbaar zijn om hun vaardigheden en competenties te ontwikkelen. Een corporate academy  (ondersteund door een leerplatform of LMS) volgt en meet de prestaties van de verschillende soorten bedrijfsopleidingen. Bovendien kan de corporate academy in veel gevallen geïntegreerd worden met bestaande systemen om ervoor te zorgen dat de rapportage up to date is.

Patricia van der Have

Wil je meer weten?
Patricia helpt je op weg.
010 2447460