Gepersonaliseerd leren in de praktijk op NextLearning

Corjan Bast

by Corjan Bast
12 april 2018

D

Bezoek jij Next Learning 2018? Woon dan de sessie bij over gepersonaliseerd leren in the praktijk. Onder het motto ‘Been there, done that’ zullen Marin Schrijen van NIBE-SVV, Erica Tiemes van 112BHV en Ger Driesen namens aNewSpring een sessie over gepersonaliseerd leren verzorgen.

De conferentie vindt plaats in ‘s-Hertogenbosch op 24 april 2018.

Hoe maak je een training adaptief?

Echte verhalen over gepersonaliseerd leren lijken nog altijd schaars te zijn. Artikelen, blogs en presentaties verwijzen vaak naar Netflix of Google als voorbeeld. Diverse platforms roepen zichzelf uit tot ‘de Netflix voor Learning & Development’. Maar wat kunnen we leren van de professionals die daadwerkelijk in de praktijk adaptief leren hebben ingevoerd? Welke resultaten hebben zij bereikt? Hoe hebben zij het aangepakt? Wat hebben zij er van geleerd? Hoe kunnen anderen daarvan profiteren?

In deze sessie delen deze drie professionals hun ervaringen met het ontwerpen en invoeren van gepersonaliseerd leren. Laat je inspireren door collega’s uit het werkveld die de toepassing van gepersonaliseerd leren daadwerkelijk hebben gerealiseerd. 

De sessie start om 12.05 in Dexterzaal 30. Wees op tijd, er zijn namelijk maximaal 55 stoelen beschikbaar.

Handige links:

Auteur

Corjan Bast

Corjan Bast, Content Hero bij aNewSpring
Zodra we op de wereld gezet worden beginnen we met leren. Het is mijn missie om hier nooit meer mee te stoppen en tot nu toe lukt dat heel aardig. Ik hoop dan ook dat de uitspraak ‘Veel mensen denken dat als ze ouder worden, ze ook slimmer worden. Maar ze worden alleen ouder.’, niet op mij van toepassing is.