De aNewSpring Awards!

Laat zien dat je de beste learning journey hebt, dat je erkend wordt door degenen die weten waar ze het over hebben en dat je gewaardeerd wordt door je klanten.

Wie heeft dit jaar

De Meest Inspirerende Learning Journey?

De aNewSpring Awards, een jaarlijks evenement waarbij de Meest Inspirerende Learning Journey van het Jaar wordt gekozen door mede aNewSpring-gebruikers.

Sinds 2017 organiseert aNewSpring de jaarlijkse aNewSpring Awards voor al hun gebruikers van het platform. Tijdens deze awards presenteren verschillende organisaties hun learning journey waaruit de beste wordt gekozen door het publiek.

In 2021 zijn de Awards volledig online gegaan en was er zelfs een set van workshops voor alle deelnemers. Iedereen kon zijn case insturen om in aanmerking te komen en alle genomineerden werden vervolgens beoordeeld door een ervaren vakjury. Deze selectie werd vervolgens teruggebracht tot de top 3, die hun case presenteerden tijdens de hoofdshow van de awards.

Wil je meer weten over de waarde van awards voor opleidingsaanbieders, lees er dan meer over op deze blog:
anewspring.nl/de-waarde-van-awards-voor-opleiders/
(de video’s van de genomineerden staan daar ook op).

Het winnen van de aNewSpring Awards is vaak een opmaat naar succes in andere award competities.
Bijvoorbeeld:

HBtraining won de 2020 aNewSpring Awards en won daarna ook de prestigieuze Silver Learning Technologies Award voor Best Technology-Based Onboarding Programme of the Year.

Online Academy won de 2019 aNewSpring awards en won daarna ook de Silver Learning Impact Award bij de LPI’s Learning Awards.

Bekijk de voorgaande jaren:

2021 (de eerste 100% online awards)

2020

2019

2018

Bekijk de cases van de genomineerden voor 2021