De aNewSpring Awards!

Elk jaar kiezen onze klanten de learning journey van medeklanten die zij het meest inspirerend vinden.

Dat klopt, wij zijn niet degenen die bepalen wie het beste product heeft gemaakt op het aNewSpring platform, maar het wordt objectief gekozen door vakgenoten tijdens de aNewSpring Awards.

Wie heeft dit jaar

De Meest Inspirerende Learning Journey?

De aNewSpring Awards, een jaarlijks evenement waarbij de Meest Inspirerende Learning Journey van het Jaar wordt gekozen door mede aNewSpring-gebruikers.

Hoe is het om bij de aNewSpring Awards te zijn?

Stel je voor dat je een Olympisch zwembad vult met niets anders dan aNewSpring en je springt er zo in..! Ja ja, ik weet wat je denkt en nee, ik heb ook geen idee hoe dat eruit zou zien. Zwemmen er inhoudsdelen, activiteiten en templates rond als vis-achtige dingetjes? Drijven er bits en bytes in rond? Drijven ze wel? Ruikt het naar de lente? Is het blauw…?

Natuurlijk is dit slechts een (vreemde) poging om uit te leggen hoe het zou zijn om jezelf volledig onder te dompelen in het warme bad van de aNewSpring Awards. Wacht! Misschien is het meer een aNewSpring pretpark! Ja, Memotrainer-rollercoaster…! Sorry sorry, ik dwaal af. Je snapt wat ik bedoel.

De aNewSpring Awards is het hoogtepunt van het jaar voor iedereen die met het platform werkt en we hopen te laten zien dat we veel meer zijn dan software.

Laten we in een stukje geschiedenis ‘duiken’.

Sinds 2017 organiseert aNewSpring de jaarlijkse aNewSpring Awards voor al hun gebruikers van het platform. Tijdens deze awards presenteren verschillende organisaties hun learning journey waaruit de beste wordt gekozen door het publiek.

In 2021 zijn de Awards volledig online gegaan en was er zelfs een set van workshops voor alle deelnemers. Iedereen kon zijn case insturen om in aanmerking te komen en alle genomineerden werden vervolgens beoordeeld door een ervaren vakjury. Deze selectie werd vervolgens teruggebracht tot de top 3, die hun case presenteerden tijdens de hoofdshow van de awards.

De 2022-editie van de aNewSpring Awards was de grootste awards tot nu toe. De liveshow was online toegankelijk van over de hele wereld, maar we gingen nog een stap verder en maakten het hybride! Je kon de awards niet alleen online volgen, we hadden ook een geweldige groep echte aNewSpring-liefhebbers hier in Rotterdam.

Het winnen van de aNewSpring Awards is vaak een
opmaat naar succes in andere award competities.

Bijvoorbeeld:

HBtraining won de 2020 aNewSpring Awards en won daarna ook de prestigieuze Silver Learning Technologies Award voor Best Technology-Based Onboarding Programme of the Year.

Online Academy won de 2019 aNewSpring awards en won daarna ook de Silver Learning Impact Award bij de LPI’s Learning Awards.

Bekijk de voorgaande jaren:

2022 (De eerste hybride awards)

Op donderdag 24 maart 2022 werd de hybride awards show live uitgezonden vanuit Rotterdam.

Bekijk hier de presentatie van de 3 winnaars:
anewspring.nl/beste-learning-journeys-van-2022
(en ontdek wie er daadwerkelijk de eerste plaats heeft gewonnen)

2021 (de eerste 100% online awards)

Je kunt nog steeds alle workshops zien die gegeven zijn tijdens de 2021 aNewSpring awards: anewspring.nl/anewspring-awards-2021-workshops

Wil je meer weten over de waarde van awards voor opleidingsaanbieders, lees er dan meer over op deze blog: anewspring.nl/de-waarde-van-awards-voor-opleiders/ (de video’s van de genomineerden staan daar ook op).

2020

Maak kennis met de winnaar van de aNewSpring-awards 2020 en lees over ‘haar eigen leerreis’: anewspring.nl/hbtraining-most-inspiring-learning-journey

Of lees hun volledige case: anewspring.nl/cases/hbtraining-online-onboarding

2019

Maak kennis met de winnaar van de aNewSpring awards 2019: anewspring.nl/e-learning-met-online-academy

Of lees hun volledige case: anewspring.nl/cases/ncoi-online-academy-adaptieve-training

2018