Een next-generation LMS
met de focus op leren

aNewSpring wordt vaak een LMS (Learning Management System) genoemd, terwijl wij dat eigenlijk niet zijn.
Maar wat zijn wij dan wel? We noemen onszelf liever een next-generation LMS.

Wat is een next-generation LMS?

Traditionele LMS’en zijn vaak opgezet om de HR Manager te helpen en hebben als doel ‘het managen van leren binnen de organisatie’. Het wordt voor de HR Manager dus makkelijk gemaakt om het overzicht te houden, want dit systeem meet of men leert en houdt resultaten bij. De M van Management staat hier dus centraal.

Je zou kunnen zeggen dat bij aNewSpring de L van Learning centraal staat. Het aNewSpring platform is namelijk opgezet met als doel ‘mensen helpen met leren’ en zet dus de lerende centraal.

Ons hele bedrijf en daarmee het platform is gemaakt om meer te halen uit leermomenten. Zo wordt het de cursusdeelnemer zo makkelijk mogelijk gemaakt om te leren en wordt het rendement geoptimaliseerd.

En daar zit het verschil. Een LMS meet vooral of men leert, maar zorgt er niet voor dat er meer, efficiënter of effectiever geleerd wordt. Juist daar brengen wij met aNewSpring verandering in!

Waarom zoeken opleiders nog steeds naar een LMS?
Ze hebben iets heel anders nodig!

En daarmee bedoelen we dat opleiders vaak zoeken naar of gebruikmaken van een traditioneel LMS, eentje met de focus op Management.
Uit ervaring weten wij dat in zo’n LMS niet de functionaliteiten zitten waar zij écht iets aan hebben.
Maar wat maakt aNewSpring anders?

Deelnemer centraal

Volgens ons het allerbelangrijkste: de deelnemer. Het aNewSpring leerplatform is zo ingericht dat jouw deelnemer de optimale leerervaring krijgt.
Bekijk de video met de optimale leerervaring van Paul.

Heldere interface

De gebruikersinterface van ons platform is helder en modern. Alle aandacht gaat naar de inhoud van jouw cursus, en de interface zorgt ervoor dat de deelnemer makkelijk door de leerstof navigeert.
Bekijk de gebruikersinterface

Efficient leren

Dankzij slimme tools die wij in het aNewSpring leerplatform hebben ingebouwd leert jouw deelnemer niet alleen fijn, maar ook efficient. Onze herhalingstool MemoTrainer™ zorgt er namelijk voor dat jouw deelnemers de inhoud van jouw cursus niet meer vergeten.

Makkelijk verkopen

Als opleider wil je natuurlijk ook graag jouw cursussen verkopen! Onze catalogusfunctionaliteit biedt alle oplossingen die je daarvoor nodig hebt. Ook kun je in je catalogus een gratis demo van je product klaarzetten, zo verkoop je jouw product nog gemakkelijker.
Lees meer

Benieuwd naar wat aNewSpring voor jou kan doen?

We helpen je graag verder om te bepalen of we een goede match zullen zijn! Ben je geïnteresseerd in aNewSpring en zou je graag meer willen weten? Vraag dan een persoonlijke demo aan. Hierin beantwoordt een aNewSpring-expert alle vragen die je hebt over online leren en krijg je een demo van ons product.

Andere vragen? Neem dan contact met ons op.