Opleiders Werkplekleren Adaptieve training

NCVB Bedrijfsopleidingen: betere prestaties op de werkvloer en tevreden klanten door de deelnemer op #1 te zetten

Geen retailer is hetzelfde en dat geldt ook voor het personeel dat er werkt. Dit maakt het vinden van een passend mbo-traject een grote uitdaging voor bedrijven binnen deze branche. Hoe haal je met al deze verschillen zo veel mogelijk uit een lesprogramma?

Daar heeft NCVB Bedrijfsopleidingen het antwoord op gevonden: zet deelnemers op de eerste plaats.

Opleiders Certificeringstraining Adaptieve training

NCOI Online Academy: adaptieve training Privacy & Security

Zorgt een adaptieve cursus voor meer leerrendement dan een reguliere cursus? En onthouden mensen meer van de stof als die in de leerstijl van hun keuze wordt aangeboden? Deze vragen stonden centraal in het onderzoek van NCOI Online Academy naar gepersonaliseerd leren. Samen met aNewSpring werd hiervoor een speciale training ontwikkeld.

Brancheorganisaties Certificeringstraining, Compliance-training Adaptieve training

Bohn Stafleu van Loghum: module medisch rekenen

Hoe bepaal je de hoeveelheid zuurstof die een patiënt nodig heeft? Of de druppelsnelheid van een infuus? Verpleegkundigen doen dit door medisch te rekenen. Een essentieel onderdeel van hun werk, maar niet voor iedereen het leukste onderdeel. Reden voor uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum om samen met aNewSpring een laagdrempelige en aantrekkelijke leerinterventie te ontwikkelen.

Brancheorganisaties, Opleiders 70:20:10, Certificeringstraining, Examentraining Adaptieve training, Branche-overkoepelend ecosysteem

112BHV: het creëren van een adaptieve e-learning voor BHV’ers

Een BHV-cursus, wie kent hem niet? Vaak moet je regelmatig de training opnieuw volgen. Waarom zou je niet gewoon alleen de delen kunnen doorlopen die je moet bijspijkeren?

No posts found.