Opleiders Werkplekleren Adaptieve training

Partner in talentontwikkeling zijn in plaats van een leverancier van leeroplossingen. Dat is wat NCVB Bedrijfsopleidingen zo succesvol maakt.

Op basis van een sterke visie op leren en oog voor het individu is NCVB Bedrijfsopleidingen in staat medewerkers van grote retailers langdurig te ondersteunen in hun ontwikkeling. Dit leidt tot betere prestaties op de werkvloer, duurzame relaties met klanten en een sterke positie in opleidingsland.

Opleiders Certificeringstraining Adaptieve training

Zorgt een adaptieve cursus voor meer leerrendement dan een reguliere cursus? En onthouden mensen meer van de stof als die in de leerstijl van hun keuze wordt aangeboden? Deze vragen stonden centraal in het onderzoek van NCOI Online Academy naar gepersonaliseerd leren. Samen met aNewSpring werd hiervoor een speciale training ontwikkeld.

Brancheorganisaties Certificeringstraining, Compliance-training Adaptieve training

Hoe bepaal je de hoeveelheid zuurstof die een patiënt nodig heeft? Of de druppelsnelheid van een infuus? Verpleegkundigen doen dit door medisch te rekenen. Een essentieel onderdeel van hun werk, maar niet voor iedereen het leukste onderdeel. Reden voor uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum om samen met aNewSpring een laagdrempelige en aantrekkelijke leerinterventie te ontwikkelen.

Brancheorganisaties, Opleiders 70:20:10, Certificeringstraining, Examentraining Adaptieve training, Branche-overkoepelend ecosysteem

Een BHV-cursus, wie kent hem niet? Vaak moet je regelmatig de training opnieuw volgen. Waarom zou je niet gewoon alleen de delen kunnen doorlopen die je moet bijspijkeren?