Opleiders Werkplekleren Blended Learning

KPE: Learning journeys die gedragsverandering mogelijk maken

Uit onderzoek blijkt dat 90% van de ongevallen op bouwplaatsen wordt veroorzaakt door menselijke fouten.

In deze klantencase ontdekken we hoe KPE, opleider in de bouw- en vastgoedbranche, in staat was om gedrag van werknemers in de bouw te voorkomen en onder controle te houden.

Opleiders Werkplekleren Adaptieve training

NCVB Bedrijfsopleidingen: betere prestaties op de werkvloer en tevreden klanten door de deelnemer op #1 te zetten

Geen retailer is hetzelfde en dat geldt ook voor het personeel dat er werkt. Dit maakt het vinden van een passend mbo-traject een grote uitdaging voor bedrijven binnen deze branche. Hoe haal je met al deze verschillen zo veel mogelijk uit een lesprogramma?

Daar heeft NCVB Bedrijfsopleidingen het antwoord op gevonden: zet deelnemers op de eerste plaats.

Opleiders Vaardigheidstraining Blended Learning

Leerpunt KOEL: een aantrekkelijke leerreis voor iedere deelnemer

In 2020 heeft het online element bij blended leren een grote meerwaarde gekregen. Daarbij is één van de belangrijkste uitdagingen in de L&D-wereld de digitale transformatie van leren.

Deze learning journey was genomineerd voor de aNewSpring Awards 2021.

Opleiders Vaardigheidstraining Online learning

Litop: impact maken met virtual reality

“De virtual reality functionaliteit maakt leren zoveel leuker. Het gebruik van deze functionaliteiten zijn eindeloos!” Met deze learning journey kon Litop hun studenten een vernieuwende ervaring aanbieden.

Deze learning journey was genomineerd voor de aNewSpring Awards 2021.

Opleiders Certificeringstraining Blended Learning

Beeckestijn: geloof in de kracht van blended learning

“Wij geloven in de kracht van blended learning. Het versterkt de leercurve en is een mooie aanvulling op onze huidige programma’s.” Met deze learning journey gaf Beeckestijn haar deelnemers een gepersonaliseerde learning experience!

Deze learning journey was genomineerd voor de aNewSpring Awards 2021.

Opleiders Vaardigheidstraining Blended Learning

STC: geen saaie online lessen, maar pubquizzen en VR-brillen

Schooljaar 2020-2021. De “corona-studenten” beginnen hun eerste jaar op het STC, midden in de coronapandemie. STC gebruikte de realiteit van de pandemie in de learning journeys van de studenten.

Deze learning journey was genomineerd voor de aNewSpring Awards 2021.

Opleiders Vaardigheidstraining Online learning

“In samenwerking met woon-en zorgcentrum de Gelderhorst heeft G4S een bestaande learning journey aangepast naar een tweetalige training.” De learning journey is nu ook beschikbaar voor doven en slechthorenden.

Deze learning journey is genomineerd voor de aNewSpring Awards 2021.

Opleiders Certificeringstraining Adaptieve training

Zorgt een adaptieve cursus voor meer leerrendement dan een reguliere cursus? En onthouden mensen meer van de stof als die in de leerstijl van hun keuze wordt aangeboden? Deze vragen stonden centraal in het onderzoek van NCOI Online Academy naar gepersonaliseerd leren. Samen met aNewSpring werd hiervoor een speciale training ontwikkeld.

Brancheorganisaties, Opleiders MOOC, Werkplekleren Blended Learning, Online learning

Wat kunnen mensen zelf doen om gezond oud te worden? Hoe bereik je die mensen? Hoe zet je hen aan tot gedragsverandering? Een opdracht vol uitdagingen voor Marie-Louise Kok van Leyden Academy.

Opleiders Certificeringstraining, Examentraining Blended Learning

De klassikale cursussen van NIBE-SVV zaten goed in elkaar maar er was weinig aanbod voor mensen die online willen leren. Hoe bouw je in zeer korte tijd de portfolio om zodat deelnemers offline én online kunnen leren?

Brancheorganisaties, Opleiders 70:20:10, Certificeringstraining, Examentraining Adaptieve training, Branche-overkoepelend ecosysteem

Een BHV-cursus, wie kent hem niet? Vaak moet je regelmatig de training opnieuw volgen. Waarom zou je niet gewoon alleen de delen kunnen doorlopen die je moet bijspijkeren?

Brancheorganisaties, Corporate training, Opleiders MOOC Blended Learning, MemoTrainer, Mobile leren, Social learning

Als internationale bank was Rabobank op zoek naar een betere manier om haar klanten bij te staan met kennis en kunde. Zij vonden het antwoord in een MOOC (Massive Open Online Course). Ze zijn hiermee, in samenwerking met GITP en aNewSpring, aan de slag gegaan.

Opleiders 70:20:10, Vaardigheidstraining, Werkplekleren Blended Learning

Werkplekleren klinkt makkelijk maar het is nogal een uitdaging om het goed te doen. Door een combinatie van e-learning modules, animaties, video’s en opdrachten ontstond een erg effectief leertraject.

Opleiders Certificeringstraining, Examentraining, Vaardigheidstraining Blended Learning

Om brandweerlieden te trainen is het de bedoeling dat zij eerst de theorie leren en deze daarna in de praktijk oefenen. Maar wat doe je als ze onvoorbereid op de oefendag komen?