Er zijn tegenwoordig heel veel manieren om inspirerende leerpaden te creëren. Het Inspiring Learning Kookboek helpt jou leertrajecten te ontwerpen die jouw traditionele leerprogramma’s  zullen overtreffen. ‘Mix & match’ de ingrediënten en creëer je eigen inspirerende leerrecept!

Inspiring Learning Kookboek cover afbeelding

Dat lijkt me interessant!Het Inspiring Learning Kookboek bevat de volgende zes hoofdstukken:

Waar heb je trek in?

In dit hoofdstuk delen we hoe je leerdoelen in drie stappen kunt vaststellen, hoe je toetsingmethoden kan bepalen en hoe je onderzoek kan doen naar de belangrijkste eigenschappen van jouw deelnemers.

Op smaak brengen

Hoofdstuk 4 staat in het teken van leertechnieken. We delen 3 versterkende leertechnieken die je kunt toepassen om jouw leertraject nóg beter te maken.

Selecteer de ingrediënten

In hoofdstuk 2 beantwoorden we wat vragen om de eigenschappen van leerinterventies duidelijk te maken, hoe je passende leervormen kan selecteren en worden er 14 toegelicht.

Proef en verbeter

In fase 5 van het boek gaan we ervan uit dat je een leertraject aan het ontwikkelen bent en adviseren we je hoe je de geselecteerde leerinterventies kunt testen.

Bereid de gangen

In het 3e gedeelte van ons E-book vertellen we hoe je de losse leerinterventies om kan zetten in een of meerdere modules die bij elkaar het leertraject vormen.

Serveer

Leerinterventies kan je op twee manieren serveren; gang voor gang of in de vorm van een lopend buffet. In dit hoofdstuk staan we stil bij de voordelen van beiden.

© 2017 anewspring

Neem even een momentje..

Klik op ‘Akkoord’ om onze voorwaarden te accepteren voor het gebruik van de website of klik op 'Privacy Opties' om jouw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Privacy statement | Sluiten
Privacy Opties