anewspring example

Release 82: Tags voor content en alternatieve styling voor templates

Nóg creatiever met je learning journeys aan de slag en content netjes structureren met behulp van tags. Klinkt goed toch? Vanaf woensdag 13 november is dat mogelijk! Bekijk de video of lees meer over de alternatieve styling van het template en tags bij content!

Release 81: Tagging voor templates & Notities voor deelnemers!

Op woensdag 28 augustus staat de nieuwste release voor je klaar! Bekijk de video over 'Tagging' bij templates en hoe de 'Notities'-funtionaliteit voor deelnemers werkt! Verder vind je nog een aantal 'quick wins' die bij deze release zijn toegevoegd.

Release 80: Zoekoptimalisaties en condities

Na de lancering van aNewSpring voor Trainers, zijn we alweer toe aan de volgende release! Bekijk de video over de verbeterde zoekfunctionaliteit of lees daaronder over de andere gave features die zijn toegevoegd.

Release: aNewSpring voor Trainers

“Is aNewSpring ook geschikt voor zelfstandige trainers?” was een vraag die regelmatig terugkwam tijdens telefoongesprekken. En per vandaag is die er ook en die heet, niet geheel toevallig “aNewSpring voor trainers’.

Release 79: gemakkelijk certificaten en SCORM uploaden

Al even geen update meer gehad? Dat kan kloppen. Achter de schermen zijn we hard bezig. Hieronder een korte update van de release, die je vanaf woensdag 10 april kunt gebruiken.

Release 77: Verbeterde beoordelingsflow, schermen, meelopen en meer

Op dinsdag 4 december zijn er voornamelijk verbeteringen doorgevoerd voor de begeleider in het platform. Dit zorgt ervoor dat de begeleider nog effectiever kan werken in het platform. Daarnaast hebben we nog meer features toegevoegd.

Release 76: Lessen aanpasbaar, samengevoegde toetsen en veel meer optimalisaties

Vanaf donderdag 27 september 2018 kan je de inhoud van gepubliceerde lessen aanpassen. Je zult nog meer veranderingen terugzien in de laatste release.

Bonus Release: Video-inleveropdracht

Video’s worden waarschijnlijk al gebruikt in jouw cursussen en trainingsprogramma’s maar vanaf morgen kunnen jouw deelnemers eenvoudig video’s opnemen en verzenden in aNewSpring. Dit maakt ontzettend veel nieuwe toepassingen van video mogelijk.

Nooit iets missen?

Schrijf je in en
blijf altijd op de hoogte: