Release 90: Bundels van learning journeys

In de komende release, op 25 mei 2021, staat er een impactvolle release voor je klaar. We gaan het concept bundels lanceren. Na veel onderzoek en hard werken kunnen we de eerste stap lanceren van dit nieuwe concept. Hieronder lees je er alles over. Los hiervan hebben we diverse verbeteringen doorgevoerd in het kader van content creëren en krijgt het werken met SCORM pakketten een update. We worden erg blij van feedback, dus laat ons vooral weten wat je van onze release vindt!
anewspring example

Release 89: Meer mogelijkheden met beoordelen en adaptiviteit

In de komende release, op 16 maart 2021, maken we ruimte voor het aanpassen van beoordelingstermen, toevoegen van feedbackvelden en een uitbreiding van adaptiviteit. Een stap in de goede richting om gelaagdheid aan te brengen en niet alleen de nadruk te leggen op een eindbeoordeling. Wij worden hier in ieder geval erg blij van. Jullie ook? We worden trouwens ook blij van feedback, dus laat ons vooral weten wat je ervan vindt!

Release 88: Tijdsregistratie en kleurgebruik in de plus-editor onder de kerstboom!

We hebben hard gewerkt aan een nieuwe release, zodat wij toch nog hebben kunnen zorgen voor een cadeautje onder de kerstboom, want sommige klanten springen een gat in de lucht als ze dit lezen. In deze release vertellen wij meer over tijdregistratie van trainingen en kleurengebruik in de plus-editor. Dat is niet alles. We werken ook aan grote projecten die in 2021 gereleased gaan worden. Hier zal ik ook wat over vertellen.

Release 87: Eventbeheer makkelijker gemaakt

In de komende release willen we meer vertellen over het beheren van events en het filteren van learning journeys voor deelnemers.

Release 86: Begeleiders in het zonnetje gezet

In de komende release willen we de de begeleiders in het zonnetje zetten en hen voorzien van een geoptimaliseerd en overzichtelijk dashboard

Release 85: Reflecteren in jouw learning journey

Stop de persen en hou je vast. Maandag 25 mei 2020 staat er een bomvolle nieuwe release van aNewSpring gepland. Hieronder vertellen we je in video en tekst wat je kunt verwachten.

Release 84: Makkelijker templates creëren en meer!

Er staat weer een gloednieuwe release klaar met mooie toevoegingen en verbeteringen. De release zal live gaan op 16 maart 2020. Ik vertel je er hieronder alles over!

Release 83: Het formulier in een nieuw jasje

Met alle plezier delen we, zo net na de feestdagen, nog even een extra cadeautje uit! We maken het vanaf begin januari 2020 mogelijk om jouw deelnemers een formulier in te laten vullen en zelf controle te houden over het aanpassen, nakijken en delen hiervan. Ik leg je hieronder graag meer uit over deze functionaliteit.

Nooit iets missen?

Schrijf je in en
blijf altijd op de hoogte: