Release 88: Tijdsregistratie en kleurgebruik in de plus-editor onder de kerstboom!

We hebben hard gewerkt aan een nieuwe release, zodat wij toch nog hebben kunnen zorgen voor een cadeautje onder de kerstboom, want sommige klanten springen een gat in de lucht als ze dit lezen. In deze release vertellen wij meer over tijdregistratie van trainingen en kleurengebruik in de plus-editor. Dat is niet alles. We werken ook aan grote projecten die in 2021 gereleased gaan worden. Hier zal ik ook wat over vertellen.

Release 87: Eventbeheer makkelijker gemaakt

In de komende release willen we meer vertellen over het beheren van events en het filteren van learning journeys voor deelnemers.

Release 86: Begeleiders in het zonnetje gezet

In de komende release willen we de de begeleiders in het zonnetje zetten en hen voorzien van een geoptimaliseerd en overzichtelijk dashboard

Release 85: Reflecteren in jouw learning journey

Stop de persen en hou je vast. Maandag 25 mei 2020 staat er een bomvolle nieuwe release van aNewSpring gepland. Hieronder vertellen we je in video en tekst wat je kunt verwachten.

Release 84: Makkelijker templates creëren en meer!

Er staat weer een gloednieuwe release klaar met mooie toevoegingen en verbeteringen. De release zal live gaan op 16 maart 2020. Ik vertel je er hieronder alles over!

Release 83: Het formulier in een nieuw jasje

Met alle plezier delen we, zo net na de feestdagen, nog even een extra cadeautje uit! We maken het vanaf begin januari 2020 mogelijk om jouw deelnemers een formulier in te laten vullen en zelf controle te houden over het aanpassen, nakijken en delen hiervan. Ik leg je hieronder graag meer uit over deze functionaliteit.
anewspring example

Release 82: Tags voor content en alternatieve styling voor templates

Nóg creatiever met je learning journeys aan de slag en content netjes structureren met behulp van tags. Klinkt goed toch? Vanaf woensdag 13 november is dat mogelijk! Bekijk de video of lees meer over de alternatieve styling van het template en tags bij content!

Release 81: Tagging voor templates & Notities voor deelnemers!

Op woensdag 28 augustus staat de nieuwste release voor je klaar! Bekijk de video over 'Tagging' bij templates en hoe de 'Notities'-funtionaliteit voor deelnemers werkt! Verder vind je nog een aantal 'quick wins' die bij deze release zijn toegevoegd.

Nooit iets missen?

Schrijf je in en
blijf altijd op de hoogte: