Release 80: Zoekoptimalisaties en condities

Na de lancering van aNewSpring voor Trainers, zijn we alweer toe aan de volgende release! Bekijk de video over de verbeterde zoekfunctionaliteit of lees daaronder over de andere gave features die zijn toegevoegd.

Release: aNewSpring voor Trainers

“Is aNewSpring ook geschikt voor zelfstandige trainers?” was een vraag die regelmatig terugkwam tijdens telefoongesprekken. En per vandaag is die er ook en die heet, niet geheel toevallig “aNewSpring voor trainers’.

Release 79: gemakkelijk certificaten en SCORM uploaden

Al even geen update meer gehad? Dat kan kloppen. Achter de schermen zijn we hard bezig. Hieronder een korte update van de release, die je vanaf woensdag 10 april kunt gebruiken.

Release 77: Verbeterde beoordelingsflow, schermen, meelopen en meer

Op dinsdag 4 december zijn er voornamelijk verbeteringen doorgevoerd voor de begeleider in het platform. Dit zorgt ervoor dat de begeleider nog effectiever kan werken in het platform. Daarnaast hebben we nog meer features toegevoegd.

Release 76: Lessen aanpasbaar, samengevoegde toetsen en veel meer optimalisaties

Vanaf donderdag 27 september 2018 kan je de inhoud van gepubliceerde lessen aanpassen. Je zult nog meer veranderingen terugzien in de laatste release.

Bonus Release: Video-inleveropdracht

Video’s worden waarschijnlijk al gebruikt in jouw cursussen en trainingsprogramma’s maar vanaf morgen kunnen jouw deelnemers eenvoudig video’s opnemen en verzenden in aNewSpring. Dit maakt ontzettend veel nieuwe toepassingen van video mogelijk.

Release 75: Portfolio, condities voor (her)certificering en veel meer!

Op dinsdag 10 juli verschijnt onze nieuwste release met o.a. een gloednieuwe portfolio. Hier vertellen we er meer over.

Release 74: Notificaties bij templates, AVG features en verbeterde navigatie

Aanstaande maandag 8 mei 2018 zal onze nieuwste release verschijnen. De hoofdzaken van de release worden hier toegelicht o.a. notificaties bij templates, AVG features en verbeterde navigatie.

Nooit iets missen?

Schrijf je in en
blijf altijd op de hoogte: