Webinar:
Cracking the
Compliance Training Code

28 aug 2019 – Online webinar

Webinar:
Cracking the Compliance Training Code

28 aug 2019 – Online
14.00 tot 15.00

De meeste mensen vinden compliance-trainingen niet leuk. De collega’s op het werk niet en leerprofessionals ook niet. Misschien dat een aantal trainingsaanbieders er fan van zijn. Toch willen we allemaal dat de mensen en organisaties die ons van dienst zijn, compliant zijn. Dus hoe kan je leren omgaan met deze paradox voor compliance-training. En hoe kunnen we  manieren vinden om er het beste van te maken?
De webinar zal plaats vinden in het Engels.

Kosten: gratis

Geïnteresseerd? Schrijf je in voor deze (Engelse) webinar

In dit webinar gaan we onderzoeken wat we juist wel moeten doen – en niet moeten doen – om er zeker van te zijn dat compliance training effectief en relevant is. We gaan de ‘compliance onion’ pellen om tot de kern te komen van wat er aandacht nodig heeft. We introduceren een model om te begrijpen hoe je gedrag beïnvloedt en bekijken hoe technologie een belangrijke rol kan spelen voor effectiviteit en efficiëntie.

Nog meer inspiratie over leren?

Hier zijn enkele interessante blogs van Ger om je op weg te helpen.

EN…

Ik wil meer EN. Er is te veel of. Met ‘of’ kunnen we complexe uitdagingen van vandaag en morgen niet oplossen. Daarvoor is EN nodig.

Ger’s Learning Notes #33 – Tools, tools, tools (en podcasts!)

‘‘A fool with a tool is still a fool.” Dit zijn de wijze woorden die ik heb geleerd van mijn collega Brant… Hij heeft echt gelijk, in de zin dat een geweldige tool maar zelden de missende cruciale kennis of vaardigheden kan compenseren van de professional die er gebruik van maakt. Maar laten we dit op een meer positieve manier benaderen. Wat gebeurt er wanneer een echte pro gebruikmaakt van fantastische tools?

Je weet het antwoord al, want de lezers van Ger’s Learning Notes zijn allemaal geweldige learning pros! Een pro met een ‘coole tool’ zal een PRO zijn.

Ger’s Learning Notes #32 – Van Klassikaal Leren naar Blended Leren

Deze aflevering van de learning notes is gevuld met praktische ‘how-to’-tips om van klassikaal naar blended of online te gaan. Er bestaan duizend goede redenen om te kiezen voor een klassikale training. Sterker nog: het kan fantastisch, effectief en erg boeiend zijn. Maar laten we de praktische worstelingen bespreken waar professionals tegenaan lopen wanneer zij een klassikale training willen transformeren tot een meer blended of online versie.

Word een Compliance Training Provider Plus

Er is nog zo veel te bereiken als het gaat om zinvolle compliance training. Voor veel professionals lijkt compliance training niet het meest opwindende gebied van leren en ontwikkelen. Maar als je beter kijkt, kun je veel mogelijkheden vinden om compliance training te verbeteren en de ‘onzinnige’ elementen eruit te verwijderen.

Ger’s Learning Notes #31 – Blockchain

Blockchain? Nee, echt, blockchain? Ja, blockchain! Waarom? Dat zal ik je vertellen. Toen ik mijn carrière in learning & development begon, betrad het internet pas net de werkplek. Ik was er trots op dat ik mijn eigen pc op het werk had – niet iedereen had dat. In het begin hadden we geen internetverbinding, dus ook geen e-mail! En toen, ‘ineens’, was het internet aanwezig in ieder onderdeel van het leven: zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Ger’s Learning Notes #30 – Social Learning

In deze aflevering van de Learning Notes vind je de beste bronnen van experts die uitleggen hoe je optimaal gebruik kunt maken van social learning. Gebruik ze alsjeblieft als gespreksstarters. Reageer, bevraag, bespreek en betwist wat je leest. En nog belangrijker: deel! We hebben jullie allemaal nodig om de beste social learning over social learning te creëren.