Samenwerk­sessie

Een frisse blik van buitenaf door mede-cursus­ontwikkelaars en learning designers

Online sessie

aNewSpring Samenwerksessie

Online Sessie

Ben jij benieuwd hoe andere organisaties gebruik maken van aNewSpring? Meld je dan aan op deze pagina. 

Exclusief voor aNewSpring klanten
met ervaring in het bouwen van
learning journeys

We doen doorlopend onderzoek naar de behoeften van onze klanten. Wat bleek? Er was vraag naar een sessie om samen met andere aNewSpring gebruikers te sparren of ideeën uit te wisselen. Wij zijn de moeilijkste niet, dus wij dachten: dan organiseren we dat toch gewoon!

Twee succesvolle samenwerksessies later kwam het coronavirus en moesten we hier onverhoopt mee stoppen. Echter, het afgelopen jaar hebben we veel webinars georganiseerd en zijn we er ondertussen van overtuigd dat – ondanks de unieke setting – óók de samenwerksessies online kunnen plaatsvinden.

Update: inmiddels hebben we 10 succesvolle online samenwerksessies georganiseerd en gaan we vanaf juni beginnen met thema samenwerkesessies. Schrijf je via het onderstaande formulier in om bij een van de volgende sessies aanwezig te zijn.

Wat houdt zo’n sessie precies in?

Even een moment nemen om volledig gefocust samen aan de slag te gaan als een groep ‘gebruikers van aNewSpring’, onderling inzichten uitwisselen, elkaar helpen met vragen over je cursus en van elkaar leren. Geen training, geen voorgekauwde opdrachten, geen instructies van ons, maar een frisse blik van buitenaf door mede-cursusontwikkelaars en learning designers.

Wij faciliteren dat zo goed mogelijk; deze keer niet met flip-overs en post-its, maar via Zoom, screen-sharing, break-out rooms, en een gezonde portie energie.

Wil je erbij zijn? Vul dan het formulier hieronder in.

Let op: nadat je het formulier hebt ingevuld, wordt je automatisch doorgelinkt naar de leeromgeving. Daar vind je de beschikbare data. Echter, je dient eerst een account aan te maken en de voorbereiding te doorlopen, voordat je je in kunt schrijven voor één van de beschikbare data! We sturen de link van deze leeromgeving voor de zekerheid ook naar het mailadres dat je invult.

Het is voor nop, trouwens.

Nieuwsgierig hoe anderen de fysieke sessie (jeweetwel, van voor het coronavirus) hebben ervaren?
Lees hier hun reacties.

Programma:

  • De sessie duurt in totaal 2,5 uur
     
  • Het vindt plaats via een Zoom meeting
    met mogelijkheden tot screen-sharing en break-out rooms.

Let op: nadat je het formulier hebt ingevuld, wordt je automatisch doorgelinkt naar de leeromgeving. Daar vind je de beschikbare data. Echter, je dient eerst een account aan te maken en de voorbereiding te doorlopen, voordat je je in kunt schrijven voor één van de beschikbare data! We sturen de link van deze leeromgeving voor de zekerheid ook naar het mailadres dat je invult.

Heb je vragen erover?
Stuur dan een mail naar pascalle@anewspring.nl

Schrijf je in voor de samenwerksessie:

Hoe anderen de sessies hebben ervaren:

“Erg fijn om mee te kunnen kijken met andere aNewSpring-gebruikers! De ochtend vloog voorbij en ik ging terug naar kantoor met een waslijst aan tips en ideeën.”

“Een ongedwongen sessie waarbij leren van elkaar vragen en stellen aan ANS een positieve vibe brengt voor je eigen e-learning. En dat gecombineerd met een heerlijke lunch en een kijkje in de keuken van ANS.”

“Ik heb een aantal handige tips mee naar huis genomen van de informele en informatieve samenwerksessie. Maar zeker zo belangrijk vind ik de uitwisseling met andere a New Spring gebruikers. Zien hoe het anders kan, horen waar ze mee worstelen, daar leer je van. Ook fijn was onze eigen conclusie dat we aardig op weg zijn iets moois te maken.”

“Ik ben blij dat ik deel mocht uitmaken van de eerste samenwerksessie op het kantoor van aNewSpring. Met een diverse groep ontwikkelaars van blended trainingen en e-learnings hebben we een ochtend gewerkt aan het beter maken van onze learning journeys. Het is heel leuk en zinvol om kennis met elkaar te delen en te sparren over trainingsmethodieken/mogelijkheden. Patricia, bedankt voor het gastvrije ontvangst en de organisatie.”