Open training:

voor de gebruikers van
de trainer-versie van aNewSpring.

Hierin maken wij onderscheid in twee niveau’s:
starters en gevorderden.

Open training:
voor de gebruikers van de trainer-versie van aNewSpring.

Een training waarin je, samen met andere gebruikers, aan de slag gaat met de ‘trainer-versie’ van het platform. Daarnaast is er tijd ingeruimd om vragen te stellen aan de aNewSpring experts en andere deelnemers.

Deze training is gratis voor gebruikers van de trainer-versie van aNewSpring

De trainer-versie van aNewSpring biedt veel mogelijkheden om een mooie en effectieve learning journey te maken. Maar hoe doe je dat dan? Wij bieden een open training aan, zowel op starter niveau als op gevorderd niveau. Lees hieronder welke versie bij jou past. In het formulier kun je zien welke data voor welk niveau is.

Twijfel je bij welk niveau jij hoort? Neem dan even contact op met ons: training@anewspring.nl

Starter of gevorderd?

De open trainingen worden gegeven voor twee verschillende niveau’s; starters en gevorderden. Dit zorgt ervoor dat je de juiste aansluiting hebt in ervaring met de rest van de groep en de uitleg die wordt gegeven over het platform.

Starters training
Ben je net begonnen met aNewSpring voor Trainers en wil je hulp en uitleg bij het opzetten van een learning journey? Dan is de Open training voor starters het beste om aan deel te nemen!

Gevorderden training
Werk je al een tijdje met het platform, maar je hebt het idee dat je er nog niet helemaal uithaalt wat erin zit? Wil je jouw learning journey naar een hoger plan brengen en leren van andere aNewSpring gebruikers? Dan is de Open training voor gevorderden voor jou het meest geschikt!

Wat heb ik nodig?

 • Zorg ervoor dat je de inloggegevens van je eigen omgeving goed bij de hand hebt zodat we gemakkelijk naar jouw learning journey kunnen kijken.
 • Is de Open training online?
  Zorg dat je een goede internetverbinding hebt en je een laptop/computer hebt klaar staan met een koptelefoon zodat je de meeting optimaal kunt volgen. Meedoen met camera is natuurlijk altijd leuk. De meeting link sturen we van te voren naar je toe.
 • Is de training offline?
  Neem je laptop (met toebehoren) mee zodat je gelijk aan de slag kan.
 • Heb je vooraf specifieke vragen?
  Mail ons die vooraf (training@anewspring.nl), zodat we ervoor kunnen zorgen dat die zo goed mogelijk in de training verwerkt kunnen worden.

Wie geeft de training?

De Open trainingen worden verzorgd door een Customer Success Manager (CSM) van aNewSpring. Samen bekijken we de (nieuwe) functionaliteiten van het platform en kijken we hoe jouw wensen m.b.t (blended) learning in aNewSpring gegoten kunnen worden.

Uiteraard kun je ook met andere deelnemers ervaringen uitwisselen.

Michiel de Korte

Nicole Lee-On

Roy de Vries

Reinier Batterink

Hoe ziet de training eruit?

 • De training start op 09:30 en duurt (+/-) 2 uur.
 • Ben je een starter? Maak vooraf je eigen Trainer Omgeving aan en bekijk de basisvideo’s op de support site
 • Leer tijdens de training samen met andere gebruikers eenvoudig (nieuwe) materialen ontwikkelen en een learning journey (uit te) bouwen.
 • We duiken het platform in en geven uitleg bij de diverse leeractiviteiten en content vormen.
 • Resultaat: Na de training kun je zelfstandig (verder) aan de slag met aNewSpring.
 • De training wordt verzorgd door een Customer Success Manager
 • Bij elke training wordt aangegeven of hij voor starters of gevorderden is en of hij online of offline bij ons op kantoor is.

Aanmelden