Next Learning 2019
Ready 4 the Revolution

2 april 2019 – ‘s-Hertogenbosch

Next Learning 2019

2 april 2019 – ‘s-Hertogenbosch

Op hét learning event van Nederland kan aNewSpring, als hét platform voor opleiders en trainers, niet ontbreken. Bezoek de sessie van onze collega Ger Driesen, volg zijn track over gepersonaliseerd leren, of kom gewoon langs op onze stand voor een praatje. En leer hoe je een verrassing kunt krijgen tijdens het event.

Wil jij ook naar het evenement?
Wij hebben een kortingscode voor jou.

Het evenement

Next Learning is het belangrijkste en grootste learning event in Nederland, waar de learning community zich verzamelt, kennis deelt en elkaar ontmoet. Van aanbieders tot gebruikers, van leertechnologie tot onderzoek en van grote opleiders tot individuele trainers; iedereen is aanwezig, en wij als aNewSpring zijn er natuurlijk ook.

We staan er met ons team op een eigen stand, onze Ger Driesen verzorgt een sessie over de praktijk van gepersonaliseerd leren, plus dat er door hem een LeerTrack over gepersonaliseerd leren geleid wordt.

Kom langs op onze stand
(S05, of zoek het aNewSpring logo)

Kom langs op onze stand (S05) op de playground om meer te leren over hoe opleiders ons platform inzetten (zoals Bohn Stafleu van Loghum op de stand naast ons). Leer bijvoorbeeld hoe je een adaptieve en gepersonaliseerde online training maakt. Leer hoe je klassikale momenten kunt combineren met online training, of hoe je kennisretentie kunt verbeteren met onze Memotrainer.

Stel tijdens Next Learning je vragen aan een van onze blended learning experts, en laat je inspireren. Of je nu overweegt om te gaan beginnen met e-learning, of als je al uitgebreid ervaring hebt met blended learning en je zoekt naar een volgende stap.

Loop langs en Thijs, Paul, René en Jos staan voor je klaar. Of kom gewoon gratis een Blended Learning Kookboek ophalen. Ook via de app van het event kun je in contact komen met ons. We helpen je graag.

Speciale actie:

Gebruik tijdens Next Learning de combinatie van hashtags #trainingmetimpact, #aNewSpring én #NLE19 en je ontvangt van ons een verrassing.

Alvast nieuwsierig naar de sessie
van Ger Driesen?

Met korting naar Next Learning?

Wil jij graag naar Next Learning, maar heb je nog geen ticket? Laat je gegevens achter, dan sturen wij jou een kortingscode toe.

Ben je aanwezig op Next Learning en wil je zeker weten dat we even in gesprek kunnen gaan over de impact van leren? Laat je gegevens achter met een gewenste tijd en wij reserveren alvast wat tijd voor je.